Jedna pohroma za druhou. Kamión sa zrútil z výšky 20 metrov

Tak nehoda pri Nitre, kde zomrelo 12 ľudí, ako aj nehoda kamiónu v Slovinsku mala tragické následky. Pád kamióna zo slovinskej diaľnice na pilieroch vysokých 20 metrov šokoval celé Slovinsko. Nehoda sa stala na obchvate Ľubľany pred tunelom Golovec. Pri nej prišiel o život 53-ročný vodič nákladného vozidla z Maďarska.

14.11.2019 18:37
debata (23)

VIDEO: Pozrite si, ako sa kamión zrútil z výšky 20 metrov. Nešťastie nastalo po kolízii kamióna s osobným vozidlom.

Video

Kým v prípade nehody na Slovensku sa zatiaľ pracuje s verziou, že na vine bol kamionista, v prípade nešťastia v Slovinsku je tomu inak.

Nehodu spôsobila strata kontroly pri predbiehaní nad malým vozidlom Opel Corsa, ktorú šoféroval 41-ročný slovinský vodič. Corsa sa zrazila s prívesom a kamión po náraze prešiel cez bezpečnostnú bariéru a spadol z viaduktu do hĺbky 20 metrov. Osobné vozidlo odhodilo opačným smerom, a tak vodič nebol pri nehode zranený.

Pre nehodu bol smer do Štajerska spomalený do poobedňajších hodín nasledujúceho dňa. V cisterne sa nenachádzali žiadne nebezpečné látky.

Slovinská polícia zhromažďuje dôkazy o podozrení z trestného činu z nedbanlivosti. Slovincovi hrozí za spôsobenú dopravnú nehodu až osem rokov väzenia.

Slovinská diaľničná spoločnosť upozorňuje týmto videom, ako ľahko môže dôjsť k tragickej dopravnej nehode v akomkoľvek aute aj pri najmenšej neopatrnosti.

23 debata chyba
Viac na túto tému: #dopravná nehoda #kamión #tragická dopravná nehoda
Články podľa značiek