Mini má prvý surf. Navrhol ho legendárny Kalani Robb

Britské Mini vplávalo do vôd vrcholového surfingu. Ponuku príslušenstva rozšírilo prvýkrát o surfovaciu dosku navrhnutú v spolupráci so špičkovou kalifornskou spoločnosťou Channel Islands.

15.05.2015 16:00
Mini - surf Foto:
Na vývoji surfu spolupracovalo Mini so surferskou legendou Kalani Robbom, mimochodom, hrdým majiteľom Mini Countryman.
debata

Automobilky nepredávajú len autá. V ponuke príslušenstva nájde rôzny tovar – od bicyklov a kolobežiek cez sánky alebo lyže až po značkovú cestovnú batožinu, oblečenie a módne doplnky. Mini sa však teraz blyslo aj na vode. V spolupráci so svetovo známou kalifornskou spoločnosťou Channel Islands predstavilo svoj prvý surf. Na jeho vývoji sa podieľal nielen Christopher Weil, vedúci exteriérového dizajnu Mini, ale aj profesionálny surfista Kalani Robb – jedna zo svetových legiend surfingu. Mimochodom, hrdý majiteľ Mini Countryman.

Prvý surf značky Mini má väčším objem a nízke... Foto: Mini
Mini - surf Prvý surf značky Mini má väčším objem a nízke zahnutie, teda parametre, ktoré mu umožňujú dosahovať veľké rýchlosti.

„Pre dosiahnutie pocitu obratnosti a rýchlosti sme vytvorili dosku s väčším objemom. Vonkajšia línia a nízke zahnutie jej umožňujú, aby doslova lietala,“ povedal na konto nového produktu jeho autor. Krátky, svižný a extrémne športový surf značky Mini je ideálny na letné surfovanie na vlnách vo Francúzsku, v Španielsku, Portugalsku, ale aj na vlnách pobrežiach celého sveta. Nezáleží na tom, či máte záujem o surf vo farbách Chilli Red, alebo s čiernymi Rally pásmi, po dohode s tímom Channel Islands je možné splniť akúkoľvek požiadavku na grafiku.

Za značkovú dosku zaplatia zákazníci 750 eur.... Foto: Mini
Mini - surf Za značkovú dosku zaplatia zákazníci 750 eur. Dostupná bude od júna tohto roku.

Od júna 2015 bude surf Mini dostupný vo vybraných obchodoch za cenu 750 eur, ako aj prostredníctvom internetového obchodu.

Mini - surf
Mini - surf
+3Mini - surf

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #surferi #Channel Islands #Kalani Robb #ini #surf #surfing
Články podľa značiek