BMW Hover Ride Design Concept: Lietajúca motorka vychádza z lega

Svet stavebnice lego je zmenšenou podobou reality. Teraz je to však naopak. BMW postavilo koncept lietajúceho motocykla, ktorý vychádza z fantázie tvorcov najslávnejších kociek sveta. Vyzerá úžasne, ale...

23.02.2017 19:00
debata (2)
Inšpiráciou pre lietajúce BMW R1200 Adventure... Foto: BMW Motorrad
BMW Hover Ride Design Concept - 2017 Inšpiráciou pre lietajúce BMW R1200 Adventure je stavebnica Lego Technic, ktorá sa dostala na trh vlani na jeseň.

Vlani na jeseň uviedla dánska spoločnosť Lego na trh stavebnicu Technic, z ktorej možno postaviť kultové enduro BMW R1200 GS Adventure. Lenže ako to pri legu býva, z tej istej stavebnice sa dá zložiť aj druhý model. Ten však nemá s realitou veľa spoločného. Ide o lietajúcu verziu inšpirovanú práve spomínaným endurom. A tá nedala spávať oddeleniu BMW Junior Company, kde môžu mladí dizajnéri zdokonaľovať svoj talent a schopnosti. Pustili sa teda do práce.

Koncept lietajúcej motorky je len dizajnérskou... Foto: BMW Motorrad
BMW Hover Ride Design Concept - 2017 Koncept lietajúcej motorky je len dizajnérskou kreáciou. V skutočnosti sa vznášať nevie.
Lietajúca lego motorka sa stala inšpiráciou pre koncept BMW Hover Ride Design. S použitím väčšiny originálnych dielov skutočného endura GS R1200 Adventure vrátane dvojvalca s protibežnými piestmi postavili dizajnéri bláznivú lietajúcu motorku v skutočnej veľkosti. Vyzerá úžasne, ale má to háčik. Ide len o „úlet“, ktorý sa do vzduchu nikdy nevznesie. Lietať jednoducho nevie. To mu však nebráni pútať pozornosť. Vystavia ho v Lego World v Kodani a následne aj v BMW múzeu v Mníchove.
BMW Hover Ride Design Concept - 2017
BMW Hover Ride Design Concept - 2017
+8BMW Hover Ride Design Concept - 2017

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #BMW #BMW Motorrad #BMW Hover Ride Design
Články podľa značiek