Hanebný útek z pumpy bez platenia. Pozrite sa, ako dopadlo auto!

Nezmyselný počin vodiča na benzínovej pumpe pre necelých 25 eur za natankovanie. Pri úteku nabehol na dva väčšie kamene a následne prerazil závoru, čím spôsobil na aute a majetku pumpy škodu presahujúcu 400 eur.

17.11.2019 07:00
debata

VIDEO: Pozrite sa, ako sa rozhodol vodič utiecť z pumpy bez zaplatenia.

Video

Nepochopiteľná situácia sa odohrala na pumpe neďaleko Podolí v Českej republike. Tridsaťtriročný vodič dopoludnia zastavil pri stojane a natankoval za viac ako šesť stoviek českých korún (okolo 25 eur). Obsluha čerpacej stanice si všimla, že sa muž správal podozrivo, a tak mu zablokovala odjazd závorou.

Šofér sa následne začal správať zmätočne. V prvom momente chcel obísť závoru po trávniku, kde však uviazol na vyskladaných kameňoch. Pri ceste späť uviazol na ďalšom z kameňov. I z tejto prekážky sa dostal, a tak mu neostávalo nič iné iba preraziť závoru.

Vodič bol v tomto prípade úspešný, avšak nepočítal, že pre políciu nebude ťažké ho na kamerových záznamoch identifikovať.

Totožnosť muža, ktorý bol polícii známy už z minulosti potvrdila aj autopožičovňa, kde si vozidlo vypožičal. Bilancia niekoľkominútovej akcie je škoda najmenej desať tisíc českých korún ( okolo 400 eur). Muž je stíhaný pre poškodenie cudzej veci a krádeže.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #auto #neplatič #benzínová pumpa
Články podľa značiek