Drvivý náraz do hasičov. Diaľnica je miestom nešťastí

Auto narazilo do hasičského vozidla, ktoré len niekoľko minút predtým zastavilo s majákmi pred ďalším havarovaným vozidlom. Nehoda sa odohrala na diaľničnom moste, ktorého vozovka v tom čase bola klzká.

07.12.2019 15:00
debata (7)

VIDEO: Pozrite si, ako dopadlo hasičské auto, ktoré zastavilo pomôcť pri havárii iného vozidla.

Nehoda sa stala 3. decembra po ôsmej hodine ráno na ceste D6 pri Kynšperku nad Ohří. Nárazu do hasičského vozidla predchádzala havária iného vozidla, pri ktorom sa pristavili hasiči, ktorí prechádzali v tom čase okolo. Zastavili vozidlo so zapnutými majákmi a pred vozidlo umiestnili aj výstražný trojuholník.

Niekoľko minút stačilo, aby sa na tom istom mieste stala druhá nehoda. Zozadu do hasičov narazilo ďalšie vozidlo. Príčinou nezvládnutia vedenia vozidla mohol byť aj klzký povrch na diaľničnom moste.

Pri nehode sa zranili dve osoby, ktoré ošetrila posádka záchrannej služby. „Privolaní hasiči z troch jednotiek zaistili miesto nehody, vykonali protipožiarne zabezpečenie a zlikvidovali väčší únik prevádzkových kvapalín. Pre nehodu bol prejazd na ceste celé predpoludnie v smere na Sokolov úplne uzavretý,“ informoval Hasičský a záchranný zbor Karlovarského kra­ja.

7 debata chyba
Viac na túto tému: #hasiči #ľad #hasičské autá
Články podľa značiek