Nissan Juke 2015: Viac farieb aj priestoru

Nissan prepracoval svoj crossover Juke. Ponúkne viac miesta, väčší priestor pre individuálne požiadavky a nový benzínový motor.

30.05.2014 12:08
Nissan Juke Foto:
Pohon všetkých kolies Nissan kombinuje výlučne s benzínovým motorom DIG-T 190 a bezstupňovou prevodovkou Xtronic (najnovšie so zníženým vnútorným trením).
debata

Nový Juke ľahko identifikujete najmä podľa smeroviek integrovaných do vonkajších spätných zrkadiel, pomôcť s identifikáciou by vám však mohli aj nové nárazníky, prepracovaná maska chladiča, či 18-palcové disky kolies s iným dizajnom aj farebným prevedením. Do predných aj zadných svetiel si najnovšie našla cestu aj LED technológia (vpredu denné LED svetlá). Novinkou je aj otváracia presklená panoramatická strecha.

Individuálny prístup

V duchu doby prichádzajú s možnosťami individualizácie nakoniec aj Japonci. Svoj Juke si tak budete môcť faberbne prispôsobiť vlastnému vkusu. A reč nie je len o krytoch vonkajších spätných zrkadiel, či nárazníkov. Vlastné farebné odtiene budú môcť mať aj disky kolies a prvky interiéru (biela, červená, žltá, čierna).

V ponuke pribudli aj dve nové laky (žltá... Foto: Nissan
Nissan Juke V ponuke pribudli aj dve nové laky (žltá Sunlight, modrá Ink).

Okrem zmien vo výbave hovorí Nissan aj o zväčšenej kapacite batožinového priestoru. A nebavíme sa ničom bezvýznamnom, nový Juke totiž prichádza s kufrom zväčšeným o celých 40 % na konečných 354 l.

Na vrchu stredovej konzoly pribudol veľký... Foto: Nissan
Nissan Juke Na vrchu stredovej konzoly pribudol veľký dotykový displej systému Nissan Connect. Elektronickou výbavou sa Juke priblížil novému Nissanu Note.
Kufor narástol o celých 40 %. Foto: Nissan
Nissan Juke Kufor narástol o celých 40 %.

Základnou motorizáciou auta je atmosférický benzínový štvorvalec 1.6 naladený na 69 kW/94 k, nad ním je v ponuke verzia 1.6 Xtronic (s bezstupňovou prevodovkou CVT) s výkonom 86 kW/117 k, zatiaľ čo novinkou v ponuke je benzínový agregát DIG-T 115 naladený na 85 kW/115 k a max. krútiaci moment 190 Nm (objem 1,2 l). Pre náročnejších je pripravená aj verzia DIG-T 190 (140 kW/190 k). Naftovú ponuku predstavuje francúzsky štvorvalec 1.5 dCi (81 kW/110 k).

Nissan Juke
Nissan Juke
+7Nissan Juke
debata chyba
Viac na túto tému: #Nissan Juke
Články podľa značiek