Mitsubishi XR-PHEV Vision GT: Gran Turismo 6 má novú šťuku

Japonské Mitsubishi urobilo s motoristickým športom krátky proces. Časy, keď deklasovalo konkurenciu na MS v rely či na Dakare sú dávno minulosťou. Jednoducho to zabalilo. Rozdať si to však chce aspoň vo svete počítačových hier.

10.06.2014 12:00
debata
Virtuálny športiak vychádza z nedávnej štúdie... Foto: Mitsubishi
Mitsubishi XR-PHEV Evolution Vision GT Virtuálny športiak vychádza z nedávnej štúdie Mitsubishi XR-PHEV. Kým vtedy išlo o hybridný crossover, teraz tu máme poriadne nabrúsené kupé.

Nie je to tak dávno, čo Mercedes-Benz predstavil virtuálne kupé AMG Vision Gran Turismo a BMW rovnako neexistujúci športiak Vision GT pre najnovšiu verziu hry Gran Turismo. Dnes sa k nim pridáva Mitsubishi. Na hracích konzolách Play Station tak budete môcť osedlať unikátne kupé s priam nekonečným názvom Mitsubishi XR-PHEV Evolution Vision GT.

Dizajn vychádza z jedného z troch ženevských konceptov XR-PHEV. Kým však vtedy išlo o kompaktný hybridný crossover, tentoraz tu máme poriadne nabrúsený okruhový špeciál s brutálne rozšírenými blatníkmi, 20-palcovými diskami kolies, zníženou strechou a masívnym zadným krídlom.

Výkonové parametre Mitsubishi nezverejnilo, no vieme aspoň to, že do výbavy dostane osemstupňovú prevodovku a pohon oboch náprav. Z názvu možno vytušiť, že o pohon vo svete počítačových hier sa postará hybridná sústava. Ak si s ním chcete zajazdiť, musíte mať update 1.08 a vyberať v menu Vision GT.

Mitsubishi XR-PHEV Evolution Vision GT
Mitsubishi XR-PHEV Evolution Vision GT
+6Mitsubishi XR-PHEV Evolution Vision GT

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Mitsubishi #Gran Turismo
Články podľa značiek