Škoda vyrobila prvú sériovú Fabiu III. A pridala pár snímok

Automobilka Škoda spustila v Mladej Boleslavi výrobu novej Fabie. Tá sa predstaví na autosalóne v Paríži a následne zamieri na trh. Prvá sériová Fabia má modrú farbu Race Blue.

03.09.2014 20:00
debata (13)
Montáž tretej generácie Fabie odštartovala... Foto: Škoda-Auto
Škoda Fabia 2015 - výroba Montáž tretej generácie Fabie odštartovala Škoda po celozávodnej dovolenke. A to s potrebnou pompou.

Z montážnych liniek domáceho závodu Škody v Mladej Boleslavi zišla minulý týždeň prvá sériová Fabia tretej generácie. Výroba bola spustená po celozávodnej dovolenke, ktorá skončila v polovici augusta. Prípravy produkcie nového modelu sa zúčastnilo podľa Škody štyridsať špecializovaných firiem.

Prvá Fabia má modrý lak Race Blue. O motore pod... Foto: Škoda-Auto
Škoda Fabia 2015 - výroba Prvá Fabia má modrý lak Race Blue. O motore pod kapotou však nie je nič známe.

Prvá Fabia dostala modrý lak Race Blue, podobne ako predprodukčný model, ktorý sa objavil na prvých oficiálnych snímkach. Vidieť však môžeme odlišné disky kolies. Aký motor „tróni“ pod kapotou Fabie “01“ však česká automobilka neprezradila. Zato pridala niekoľko ďalších fotografií. A to nielen z výrobných hál. Novú Fabiu tak môžeme konečne vidieť napríklad z profilu.

Fabia tretej generácie sa predstaví na októbrovom autosalóne v Paríži a následne poputuje do showroomov oficiálnych predajcov. Doteraz vyrobila Škoda z dvoch generácií Fabie od roku 1999, teda za pätnásť rokov, viac ako 3,5 miliónov kusov.

Škoda Fabia 2015 - výroba
Škoda Fabia 2015 - výroba
+3Škoda Fabia 2015 - výroba

© Autorské práva vyhradené

13 debata chyba
Viac na túto tému: #Škoda #Mladá Boleslav #Škoda Fabia #Škoda-Auto #spustenie výroby
Články podľa značiek