Dacia Anniversary: 10 rokov na 'západe' oslávia Rumuni v modrom

Ubehlo presne desať rokov, odkedy Dacia vstúpila Loganom na západoeurópske trhy. A za ten čas tu urobila poriadny rozruch. Úspešný prienik oslávi v Ženeve uvedením limitovaných edícií 10th Anniversary. Týkať sa budú všetkých modelov s výnimkou Dokkeru Van.

25.02.2015 12:00
Dacia - 10th Anniversary Foto:
Edície 10th Anniversary sa budú od bežných verzií líšiť modrým lakom Cosmos a matným vyhotovením diskov kolies a spätných zrkadiel.
debata (1)

Špeciálne edície Loganu, Sandera, Lodgy, Dokkeru či Dusteru s označením 10th Anniversary spoznáte okamžite podľa špeciálneho modrého laku Cosmos, matných diskov kolies a matných krytov spätných zrkadiel. Modrá farba prenikne aj do interiéru. Objaví sa na bezpečnostných pásoch a čalúnení sedadiel. Rozšíri sa aj štandardné vybavenie.

Výbava bude obohatená o klimatizáciu, kožený... Foto: Dacia
Dacia - 10th Anniversary Výbava bude obohatená o klimatizáciu, kožený volant či rozhranie Dacia Media Nav Evolution.

V sérii bude klimatizácia, kožený volant, tempomat, no najmä multimediálne rozhranie Dacia Media Nav Evolution so 7-palcovou dotykovou obrazovkou. V porovnaní s bežným systémom bude rozšírené o konektivitu s mobilnými telefónmi cez USB port, Bluetooth a dopravné informácie TMC. Edície nebudú viazané na pohonné jednotky, k dispozícii ostane celá paleta agregátov.

Slávnostné edície vzniknú  zo všetkých modelov...
Dacia - 10th Anniversary Slávnostné edície vzniknú zo všetkých modelov s výnimkou Dokkeru Van.

Slávnostné limitované edície predstaví Dacia na autosalóne v Ženeve. V súčasnosti má automobilka vo výrobnom programe päť modelových radov a patrí k najrýchlejšie rastúcim značkám v Európe. Len vlani jej predaje akcelerovali o 23 %. Najúspešnejším modelom je SUV Duster a za ním hatchback Sandero.

+13

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Dacia #Dacia 10th Anniversary
Články podľa značiek