Škoda Fabia Monte Carlo: Namiesto RS len červený lak

Tretia generácia Fabie už nedostane ostrú verziu RS. Ako je známe, vystačiť si bude musieť so športovo ladenou edíciou Monte Carlo, ktorá sa predstaví v Ženeve. Viac koní pod kapotou nečakajte.

25.02.2015 16:00
Škoda Fabia Monte Carlo - 2016 Foto:
Fabia Monte Carlo sa opäť predstaví v typickej červeno-čiernej kombinácii. Chýbať nebudú ani čierne disky kolies, čierne pozadie reflektorov či čierne spojlery.
debata (1)

Po hatchbacku a kombi sa ukáže nová Fabia aj v športovo ladenej verzii Monte Carlo. Objednať si ju budete môcť s oboma druhmi karosérie. Dizajnový tuning spočíva v efektnom červenom laku a čiernej panoramatickej streche. Čiernu prednú masku doplnia reflektory s tmavým pozadím. Nárazník dostal malú spodnú lištu, ktorú nájdeme aj na prahoch, opäť v lesklom čiernom laku, podobne ako zadný difúzor.

V ponuke bude aj verzia Combi. V sérii má byť... Foto: Škoda-Auto
Škoda Fabia Monte Carlo - 2016 V ponuke bude aj verzia Combi. V sérii má byť dokonca panoramatická strecha.

Čierne budú aj disky kolies s priemerom 16 alebo 17 palcov. Úpravy uzatvárajú tmavšie tónované bočné okná a okno piatych dverí. Za príplatok je možné doobjednať znížený športový podvozok, o koľko, však Škoda neprezradila. To je ale jediná technická zmena, pretože pod kapotou Monte Carla budú pracovať štandardné motory z Fabie vrátane atmosférických 3-valcov 1,0 THP.

Interiér je obohatený o pseudokarbonové... Foto: Škoda-Auto
Škoda Fabia Monte Carlo - 2016 Interiér je obohatený o pseudokarbonové dekorácie, kožený športový volant a anatomické sedadlá.

Zato v kabíne pribudnú športové sedadlá s výrazným bočným vedením, kožený volant, dekorácie palubnej dosky imitujúce karbón a červené akcenty na stredovej konzole. Prípadní záujemcovia budú musieť byť ešte chvíľu trpezliví. Na trh sa totiž Fabia Monte Carlo dostane až v druhej polovici roka. Aj preto ešte nevieme, koľko bude tento stáť a tiež presnú špecifikáciu výbavy.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Škoda #Škoda Fabia #Škoda-Auto #Škoda Fabia Monte Carlo #autosalón Ženeva 2015
Články podľa značiek