Rádio s navigáciou pre staré Porsche. Priamo z Zuffenhausenu!

Porsche prišlo s originálnou ponukou pre majiteľov starých Porsche. Dostanú rádio, navigáciu aj kompatibilitu so smartfónmi. To všetko bez ujmy na pôvodnom dizajne.

27.02.2015 12:00
Porsche - rádio Foto:
Audiosystém a navigácia vyvinutá pre staré modely Porsche si nevyžaduje pri montáži alebo demontáži žiadne nevratné zásahy. Pritom umožňuje využívať Bluetooth aj internet.
debata

Mať staré Porsche je iste pasia. No zmieriť sa musíte nielen s dobovým výkonom, nižšou bezpečnosťou či komfortom, ale aj s tým, že váš miláčik si jednoducho nerozumie s iPhonom, nedokáže prehrávať hudbu z iPodu a tiež vás nedokáže navigovať. Iste, k dispozícii sú externé navigácie a audio systémy s výsuvným displejom – lenže hodí sa to k klasickému Porsche?

Systém sa ovláda sa pomocou dotykového displeja... Foto: Porsche
Porsche - rádio Systém sa ovláda sa pomocou dotykového displeja s uhlopriečkou 3,5 palca alebo hlasovými povelmi.

Automobilka zo Zuffenhausenu prichádza preto s elegantným riešením. Za 1 184 eur ponúka audiosystém určený špeciálne pre majiteľov starých Porsche. Má tvar a dizajn, ktorý neničí pôvodnú atmosféru v interiéri. Rozmerovo pritom sedí do všetkých generácií Porsche 911 od začiatku výroby až po model 993, ktorý bol posledným Porsche so vzduchom chladeným motorom. Vhodné je tiež pre rady 928 či 968.

Systém obsahuje rádio, navigáciu, Bluetooth a tiež USB port pre pripojenie externých zariadení. Ovláda sa pomocou dotykového displeja s uhlopriečkou 3,5 palca alebo hlasovými povelmi. Dáta navigácie sú uložene na SD karte s kapacitou 8 GB. Výhodou je aj to, že montáž alebo demontáž nevyžadujú žiadne nevratné zásahy do prístrojovej dosky. Ak budete teda chcieť svojho veterána predať, systém vyberiete a vrátite späť pôvodné rádio.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Porsche
Články podľa značiek