Lada Vesta: Po crossoveri X-Ray ukázal interiér aj nový sedan

Rusi plánujú veľkú modelovú ofenzívu, teda aspoň na tamojšie pomery. Na spadnutie je nielen crossover X-Ray ale najmä nový sedan Lada Vesta, ktorý by mal byť bestsellerom AutoVaz-u v najbližších rokoch. Takto bude vyzerať vnútri.

03.08.2015 19:00
Lada Vesta - interiér Foto:
Interiér pôsobí vcelku moderne. Vybavený je manuálnou klimatizáciou a audiosústavou prepojiteľnou s externými zariadeniami cez USB port.
debata (2)

Lada Vesta už vlastne nie je novinkou. Vlani sme videli rovnomenný koncept na autosalóne v Moskve a po internete tiež kolovali uniknuté snímky nemaskovaných predprodukčných exemplárov. Interiér však ostával tajomstvom. Dnes tu ale máme prvé oficiálne snímky, ktoré prichádzajú len pár dní po odhalení kabíny crossoveru X-Ray. Kým ten má byť blízkym príbuzným Dacie Sandero StepWay, čo bolo evidentné na viacerých ovládačoch použitých na palubnej doske, Vesta bude viac autorským modelom AutoVaz-u.

Drahšie verzie majú dostať automatickú... Foto: AutoVaz
Lada Vesta - interiér Drahšie verzie majú dostať automatickú klimatizáciu.

Snímka zachytáva verziu v jednom zo stredných stupňov vybavenia s klimatizáciou a audiosústavou s USB portom. Úrovne majú byť celkovo štyri. Tá najvyššia môže počítať s automatickou klimatizáciou. Na výber bide celkovo osemnásť farieb karosérie. Pod kapotou má pracovať výlučne 4-valcový atmosférický motor s objemom 1,6 litra. Základná verzia bude mať 64, stredná 78 a vrcholová 84 kW. Všetky spojené s manuálnymi prevodovkami. Na bližšie informácie si budeme musieť ešte pár týždňov počkať. Predaj by mal odštartovať na jeseň, drahší crossover X–Ray príde až začiatkom budúceho roka.

Lada - koncepty
Lada - koncepty
+21Lada - koncepty

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Lada #AutoVaz #Lada Vesta
Články podľa značiek