Mitsubishi posiela na Cross Country Rally hybridný Outlander

Rely preverí vytrvalosť a terénne schopnosti hybridného Mitsubishi na trati dlhej 2200 km. Trať je kombináciou ťažkého terénu pohorí, lesov, močiarov a riečnych brodov.

09.08.2014 08:00
Mitsubishi Outlander PHEV Cross Country Foto:
Mitsubishi Outlander PHEV Cross Country vyrazí na augustovú Asia Cross Country Rally 2014.
debata

Mitsubishi vyšle na podujatie tím inžinierov technickej podpory pre súťažiaci Outlander PHEV štartujúci v triede elektrických vozidiel T1.3 4×4. Inžinieri poskytnú počas celých pretekov plnú technickú podporu plug-in hybridnému SUV s pohonom všetkých kolies, pričom získané údaje ďalej využije Mitsubishi Motors pre budúci vývoj svojich elektrických vozidiel.

Pretekársky Outlander PHEV má špeciálne vyladené a spevnené nápravy tak, aby sa zdvihla jeho svetlá výška a zlepšili terénne schopnosti na zlom povrchu. Super systém pohonu riadenia pohonu 4×4 známy pod skratkou S-AWC bol vylepšený tak, aby poskytoval lepšiu trakciu. Ďalšie úpravy na vozidle zahŕňajú upevnenie priestorového ochranného rámu, spodný ochranný kryt podvozku, odľahčenie kapoty a krytu motora, úpravy časti interiéru, dodatočné tesnenia a šnorchel pre brodenie vo vode.

debata chyba
Viac na túto tému: #Mitsubishi
Články podľa značiek