Praskli mu v Bratislave na plnom parkovisku nervy? Bláznivý vodič poškodil 8 áut!

V piatok ráno krátko po 04.45 hod. poškodil doposiaľ neznámy vodič vozidla Seat Cordoba striebornej farby (pravdepodobný rok výroby 2000) na parkovisku v Petržalke na Budatínskej ulici celkovo osem zaparkovaných áut a z miesta odišiel. Spôsobil tým podľa polície škodu v celkovej výške 8 800 €.

19.07.2019 17:00
debata (16)

Parkovanie v Petržalke je často zúfalé. Najväčšie sídlisko na Slovensku nevie ustáť nápor áut. Parkoviská sú plné a autá stoja aj v strede parkovacích plôch a uličky okolo nich sú často veľmi tesné, čo mnohým šoférom spôsobuje problémy. Primátor Bratislavy Matúš Vallo chce situáciu riešiť spoplatnením parkovania. Či však platby za parkovanie situáciu zlepšia nie je vôbec isté.

VIDEO: Praskli vodičovi v bratislavskej Petržalke na plnom parkovisku nervy? Pozrite si vo videu ako poškodil 8 áut.

Video

Polícia vyzýva svedkov, ktorí videli dopravnú nehodu a vedia poskytnúť bližšie informácie k jej priebehu, aby tak urobili na bezplatnom čísle polície 158, alebo osobne v budove Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave V na nám. Hraničiarov.

„Rovnako vyzývame aj vodičov, ktorí majú vo vozidle kamery a prechádzali ulicami Budatínska, Lietavská, Šintavská, Smolenická, Jiráskova a Panónska cesta v čase 04.40 až 04.55 hod. a zaznamenali vozidlo zodpovedajúce popisu, aby sa nám prihlásili a poskytli kamerové záznamy,“ informovala polícia.

© Autorské práva vyhradené

16 debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #autá #Petržalka #parkovisko #poškodené autá
Články podľa značiek