Desivá reťazová nehoda na diaľnici D1. Iskry aj plamene preťali tmu! Pozrite si video

Diaľnice sú miestom závažných nehôd. Keď však k havárii dôjde po zotmení, dôsledky bývajú ešte závažnejšie. Pozrite si viac v autentickom videu, v ktorom jedno auto búra do iného a od prvej po poslednú nehodu prejde aj niekoľko desiatok sekúnd. K havárii došlo v týchto dňoch na diaľnici D1 pri Prahe v smere na Brno, ktorú často využívajú aj slovenskí vodiči. Diaľnicu pri havárii skrížilo auto s cisternou. To sa neskôr zapálilo a došlo aj k úmrtiu jednej osoby. V ďalšom videu si môže pozrieť, ako to na mieste vyzeralo, keď prišli hasiči.

15.10.2019 06:00 , aktualizované: 09:29
debata (19)

VIDEO: Pozrite si desivú nočnú nehodu na diaľnici D1. Iskry lietali tmou a autá do seba búrali jedno za druhým.

Video

Diaľnicu pri havárii skrížilo auto s cisternou. To sa neskôr zapálilo a došlo aj k úmrtiu jednej osoby. V ďalšom videu si môže pozrieť, ako to na mieste vyzeralo, keď prišli hasiči.

VIDEO: Cisterna sa po nehode na diaľnici zapálila. Pozrite si autentické video hasičov.

Video

Vodiči sú na diaľnici povinní dodržiavať bezpečné vzdialenosti.

Podľa vyhlášky je vodič motorového vozidla je povinný dodržiavať za vozidlom idúcim pred ním takú vzdialenosť, aby sa predchádzajúce vozidlo mohlo pred neho bezpečne zaradiť.Bezpečná vzdialenosť je minimálne taká vzdialenosť, ktorú vozidlo prejde za dve sekundy. Ak ide o motorové vozidlo kategórie M3, N2 alebo N3, vzdialenosť, ktorú prejde za tri sekundy.

Povinnosťou na cestách je správať sa ohľaduplne tak, aby vodič, ktorý má prednosť v jazde, nemusel náhle zmeniť smer alebo rýchlosť jazdy.

© Autorské práva vyhradené

19 debata chyba
Viac na túto tému: #D1 #nehoda #noc
Články podľa značiek