Mladík šoféroval na mol opitý, na diaľnici to napálil do zvodidiel. Pozrite si video

Len 21-ročný mladík šoféroval opitý na mol auto na diaľnici D2 pri Bratislave v smere do Maďarska. Jeho jazda skočila prudkým nárazom do zvodidiel. Pozrite si autentické video z udalosti.

17.10.2019 13:28
debata (12)

Dopravní policajti boli včera krátko po 03.30 hod vyslaní na diaľnicu D2 v smere do Maďarska. „V blízkosti hraničného priechodu narazil 21-ročný vodič s vozidlom, v tom čase na prázdnej vozovke, do stredových zvodidiel. Ako policajti na mieste vykonanou dychovou skúškou zistili, mladý vodič sa nachádzal v stave značnej opitosti,“ informovala Polícia SR.

Nameraná hodnota alkoholu v dychu mladíka bola 1,16 mg/l alkoholu, čo predstavuje 2,42 promile. „Muž bol obmedzený na osobnej slobode a po vykonaní potrebných úkonov umiestnený v cele policajného zaistenia. V súčasnosti už čelí obvineniu z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky,“ dodala polícia.

Pre ilustráciu pri 4 promile sa hovorí už o smrteľnej dávke alkoholu. Po požití jedného dvanásťstupňového piva priemerný hodnota alkoholu v krvi priemerného muža spravidla dosahuje 0,35 promile. Spomínaný mladík tak musel byť v stave, že len ťažko rozlišoval okolité prostredie.

VIDEO: Pozrite si, ako dopadla jazda opilca za volantom.

Video

© Autorské práva vyhradené

12 debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #polícia #nehoda #alkohol za volantom
Články podľa značiek