Lučenčan na R1 rozmlátil Ferrari za 150-tisíc. Pozrite si video

Nebezpečná a rýchla jazda 31-ročného vodiča sa skončila nárazom do zvodidiel na rýchlostnej ceste R1 medzi Žiarom nad Hronom a Žarnovicou. Pozrite si viac vo videu.

18.10.2019 13:00
debata (39)

VIDEO: Pozrite si vo videu, aké dôsledky mala nehoda na luxusné Ferrari, kde na rýchlostnej ceste R1 sa udalosť odohrala a aké okolnosti ju sprevádzali.

Video

Polícia SR informovala, že 31-ročný Marián z Lučenca viedol Ferrari po rýchlostnej ceste pričom z dôvodu neprispôsobenia rýchlosti jazdy svojim schopnostiam narazil s vozidlom do zvodidiel. Celkové škody boli odhadnuté na nie menej ako 151-tisíc eur. Dopravná nehoda bola na mieste vyriešená blokovou pokutou, ktorú vodič zaplatil. V prípade, že by došlo k dopravnej nehode z dôvodu technickej poruchy vozidla, nehoda by bola naďalej v štádiu objasňovania.

„Chceme pripomenúť smutný jarný deň, kedy v tomto úseku došlo k tragickej dopravnej nehode, pri ktorej prišla o život mladá žena. Napriek všetkým upozorneniam sa aj tak vodiči naďalej na cestách správajú nedisciplinovane, preceňujú svoje schopnosti, čím ohrozujú nielen seba, ale aj posádky ostatných vozidiel. Našťastie vodiči, ktorí včera v tom čase úsekom prechádzali, v tomto prípade zareagovali rýchlo a nedošlo k žiadnym zraneniam či ďalším nehodám,“ uviedla polícia.

„Vodič je povinný rýchlosť jazdy prispôsobiť najmä svojim schopnostiam, vlastnostiam vozidla a nákladu, poveternostným podmienkam, stavu a povahe vozovky a iným okolnostiam, ktoré možno predvídať,“ dodala polícia.

© Autorské práva vyhradené

39 debata chyba
Viac na túto tému: #havária #Ferrari #R1
Články podľa značiek