Polícia žiada o pomoc: Vodič usmrtil pod Strečnom chodca. Z miesta činu unikal!

Dnes v podvečer (utorok 28. apríla) došlo na ceste medzi Žilinou a Martinom v katastri obce Strečno k tragickej dopravnej nehode.

28.04.2020 22:55
debata
Táto Škoda Superb mala podľa informácie Polície... Foto: Polícia Slovenskej republiky
Dopravná nehoda - Žilina Táto Škoda Superb mala podľa informácie Polície Slovenskej republiky spôsobiť chodcovi smrteľné zranenia.
Podľa predbežných informácií mal vodič tmavej Škody Superb z doposiaľ nezistených príčin zachytiť chodca, ktorý na mieste podľahol svojim zraneniam. Po kontakte s chodcom vodič nezastavil a pokračoval vjazde smerom na Martin. Policajti unikajúceho vodiča zastavili pri obci Krpeľany. Polícia sa obracia s prosbou o pomoc na vodičov, ktorí sa v čase medzi 17:00 a 17:20 hodinou pohybovali na ceste I/18 medzi Žilinou a Krpeľanmi a disponujú kamerovým záznamom zachytávajúcim jazdu tmavomodrej Škody Superb v smere Žilina-Martin-Ružomberok, prípadne by mohli k jazde tohto vozidla, alebo k stretu vozidla s chodcom poskytnúť informácie, aby ihneď kontaktovali linku 158. Môžu tiež napísať správu na oficiálnu facebookovú stránku Polície Slovenskej republiky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Žilina #polícia #dopravná nehoda #chodec #Strečno
Články podľa značiek