Video: Ako na pretekoch do vrchu. Vodič ‘kašľal‘ na stopku, rýchlosť aj plnú čiaru!

Takéto scény vídať na našich cestách pomerne často. I tak vždy šokujú. Tento cestný pirát našťastie neušiel zraku polície. A aj za to zaplatil.

03.05.2020 14:00
debata (10)
Video

Tento vodič za volantom VW Sharan začal svoju „spanilú jazdu“ už v obci Demandice, kde nezastavil na „stopke“. Z toho si ale ťažkú hlavu nerobil. Podobne ako z maximálnej povolenej rýchlosti, ktorú prekročil ešte v samotnej obci. A následne aj mimo nej. Na stúpaní za obcou Demandice v smere Dolné Semerovce pridal niekoľko ďalších kúskov. V tomto úseku je zákaz predchádzania, keďže ide o stúpanie s neprehľadnými zákrutami. Náš „hrdina“ si to ale rezal cez plnú ako na pretekoch do vrchu.

Za sériu závažných dopravných priestupkov... Foto: Polícia Slovenskej republiky
Dopravný priestupok - Levice Za sériu závažných dopravných priestupkov zaplatil nakoniec vodič pokutu len 100 eur.
Čerešničkou na torte tejto vodičskej anarchie bolo ale predchádzanie kamiónu v spomínaných serpentínach. Ako vidieť z videa, trúfol si na to aj bez výkonového náskoku svojho Volkswagenu. Manéver preto trval nebezpečne dlho. Našťastie, jeho konanie sa obišlo bez tragických následkov. V protismere nešlo žiadne vozidlo. Neunikol však pokute. Policajti z Levíc mu uložili maximálne možnú sadzbu na mieste vo výške 100 €. Podľa nás je ale toto jednoznačne na „vodičák“.

© Autorské práva vyhradené

10 debata chyba
Viac na túto tému: #polícia #pokuta #dopravné priestupky
Články podľa značiek