Dobrá správa: Otvorený je ďalší úsek diaľnice D4!

Diaľnica bola po finálnych obhliadkach príslušných orgánov otvorená aj pre motoristickú verejnosť. V súčasnosti je nový úsek, dlhý 7,1 kilometra, už plne prejazdný.

11.02.2021 18:58
krizovatka Vrakuna D4R7 big Foto:
Križovatka Vrakuňa je už v plnej prevádzke.
debata (19)

Konzorcium D47 informovalo, že pre motoristov je už v tejto chvíli oficiálne spustená ďalšia časť diaľnice D4. Nový úsek začína v mimoúrovňovej križovatke Vrakuňa, kde nadväzuje na diaľnicu D4 Bratislava (juh) – Podunajské Biskupice – Vrakuňa.

Novootvorený úsek D4. Foto: Bratislavskykraj.sk
D4R7 mapa usek01 updated WEB 721x541 Novootvorený úsek D4.

Západne od obce Most pri Bratislave križuje preložku cesty II/572, prechádza mostom ponad rieku Malý Dunaj, obchádza letisko M. R. Štefánika a pokračuje v súbehu so Šúrskym kanálom západne od obce Ivanka pri Dunaji. Úsek končí v mimoúrovňovej križovatke Ivanka pri Dunaji (Senecká cesta).

Konkrétne sa otvárajú výjazdové vetvy a priamy smer v križovatke Vrakuňa v smere od križovatky Bratislava-Východ. Zároveň sa otvára aj vjazdová vetva v križovatke Bratislava-Východ z cesty I/61 v smere od Bratislavy a vetva v smere od Senca.

Do užívania boli spolu s nimi odovzdané aj zjazdové vetvy v križovatke Vrakuňa z cesty II/572A a priamy smer v križovatke Vrakuňa v smere od križovatky Podunajské Biskupice

© Autorské práva vyhradené

19 debata chyba
Viac na túto tému: #D4 #obchvat Bratislavy #D4R7 #doaľnica #vonkajší obchvat Bratislavy
Články podľa značiek