Video: Hasič uskočil pred rútiacou sa Octaviou

Ranná hmla a poľadovica spôsobila na Plzeňsku nehody dvoch Octavii. Jedna z nich takmer zranila dobrovoľného hasiča. Ten sa uhol pred kotúľajúcim sa autom v poslednej chvíli. Vodič totiž dostal šmyk po tom, ako hasič usmerňoval dopravu a zastavil dodávku pred ňou.

13.03.2021 18:00
debata (1)
VIDEO: Pozrite sa, ako malo chýbalo, aby došlo k zraneniu dobrovoľného hasiča, ktorý koordinoval dopravu pri jednej nehode

Dve nehody sa stali na jednom mieste neďaleko obce Kralovice v Českej republike. Prvú nehodu spôsobil 63-ročný vodič Škody Octavia pri predchádzaní iného vozidla. Na zľadovatelom povrchu pribrzdil, dostal šmyk a následne skončil mimo vozovky na streche.

K nehode boli privolaní dopravní policajti a dopravu zatiaľ riadili hasiči z obce Kralovice. Doprava bola vedená jednosmerne. Na zábere kamery je vidieť, ako hasič zastavuje červenú dodávku. Vozidlo za ňou dostalo šmyk a druhá škoda Octavia sa kotúľala do priekopy. Na krajnici stojací hasič tesne uskočil.

Príčinou nehôd sa zaoberá dopravná polícia. Kolízie sa zaobišli bez zranení a alkohol bol u oboch vodičov vylúčený dychovou skúškou.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #autonehoda #hasič
Články podľa značiek