Video: Vodič si na diaľnici spravil kokaínovú prestávku

Vodič odstavil nákladné auto na mieste vedľa krajnice, aby mohol užiť neznámu kryštalickú látku, pravdepodobne kokaín. Urobil tak však rovno pod diaľničnou kamerou.

01.05.2021 14:00
debata (7)

Bratislavským dopravným policajtom bol doručený kamerový záznam, pri ktorom neskrývali údiv. Zachytáva totiž jazdu vodiča, ktorý odstavil nákladné auto na mieste vedľa krajnice, aby mohol užiť neznámu kryštalickú látku. Následne v jazde pokračoval ďalej.

VIDEO: Kokaínová prestávka vodiča na kamerovom zázname z diaľnice.
Video

Vodič sa však policajtom nevyhol. Po dvoch týždňoch od tejto jazdy dopravní policajti počas bežného výkonu služby zastavili na Starej Vajnorskej v Bratislave zákonným spôsobom vozidlo, ktorého vodiča podrobili kontrole.

Ich pozornosti neuniklo, že vodič počas kontroly javil známky požitia omamných a psychotropných látok. Nariadili mu preto odber krvi a moču v zdravotníckom zariadení. Ten preukázal, že vodič viedol vozidlo pod vplyvom omamných a psychotropných látok – konkrétne kokaínu a THC.

Následne bolo zistené, že ide o toho istého vodiča s tým istým motorovým vozidlom, ktorý je zachytený aj na kamerovom zázname.

7 debata chyba
Viac na túto tému: #R7 #diaľnice #kokaín #vodič
Články podľa značiek