Katastrofa pred víkendom: Kamión s autami prerazil hlukovú bariéru

V piatok popoludní došlo na diaľnici v Bratislave k hrozivej dopravnej nehode. Jej súčasťou bol aj kamión naložený novými autami.

30.05.2021 14:00
debata (2)
Kamión naložený autami z doteraz nezistených... Foto: Polícia Slovenskej republiky
Dopravná nehoda - D1 Bratislava Kamión naložený autami z doteraz nezistených príčin havaroval na diaľnici D1 v blízkosti nákupného centra Aupark. Polícia musela uzavrieť oba prúdy na niekoľko hodín.

V piatok, krátko pred 16.45 zaznamenala polícia na linke 158 i informáciu o vážnej dopravnej nehode na diaľnici D1 v Bratislave v úseku na Prístavný most. Podľa doposiaľ presne nezistených príčin došlo k zrážke kamióna prevážajúceho osobné motorové vozidlá, a osobných vozidiel Škoda Octavia, Seat Alhambra a Fiat Ducato.

Pri náraze došlo k poškodeniu hlukovej bariéry. Foto: Polícia Slovenskej republiky
Dopravná nehoda - D1 Bratislava Pri náraze došlo k poškodeniu hlukovej bariéry.

Pri zrážke došlo k nárazu nákladného vozidla do protihlukovej steny. Z uvedeného dôvodu musela polícia diaľnicu D1 uzavrieť v oboch pruhoch. Pri nehode došlo k zraneniu celkovo štyroch osôb, ktoré boli prevezené do jednej z bratislavských nemocníc. Odklon dopravy bol dočasne vedený cez Einsteinovu ulicu.

Po nehode boli do neďalekej nemocnice odvezení... Foto: Polícia Slovenskej republiky
Dopravná nehoda - D1 Bratislava Po nehode boli do neďalekej nemocnice odvezení štyria zranení.

Diaľnica bola sprejazdnená až v neskorých večerných hodinách (22.19 h) a rovnako boli odstránené aj následky tejto dopravnej nehody. Protihlukovú bariéru však oprava ešte len čaká.

Kamión nehoda Čítajte viac Smrteľná nehoda pri slovenských hraniciach

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #dopravná nehoda #kamión
Články podľa značiek