Bratislavčania, tešte sa! Na ‘Železnú‘ bude premávať kabrio-bus

Autobus bez strechy bude v prípade priaznivého počasia premávať na obľúbené výletné miesto Bratislavčanov každú nedeľu. Jazdiť bude bezplatne.

20.06.2021 16:00
debata
Kabrio-bus bude jazdiť bezplatne. Foto: DPB
cabrio-bus, autobus Kabrio-bus bude jazdiť bezplatne.

Po špeciálnej jazde k MDD, ktorá zožala veľký úspech sa bratislavský dopravný podnik rozhodol, že na obľúbené výletné miesto Bratislavčanov, ktorým je Železná studnička, bude každú nedeľu premávať autobus bez strechy. Samozrejme, len v prípade priaznivého počasia. Dopravný podnik o tom informoval na sociálnej sieti.

Takže na turistiku, prechádzku alebo piknik sa takto bude môcť zviezť každú nedeľu už od 20. júna až do 28. augusta, navyše bezplatne. Kabrio-bus bude premávať ako posilový spoj linky 43 na trase: Patrónka – Červený most –Partizánska lúka – Klepáč – Deviaty Mlyn – Železná studnička a späť, každých 40 minút, pričom z Patrónky bude vychádzať s dvojminútovým odstupom, po riadnom spoji na Kačín.

Keďže sa počas jazdy v autobuse nesmie stáť, na konečnej zastávke „Železná studnička“ bude mať autobus 20 minútovú prestávku, ktorú možno využiť aj na fotenie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #autobus #Železná studnička #DPB #autobus bez strechy
Články podľa značiek