Pezinok čakajú dopravné obmedzenia, pripravte sa na kolóny!

Obmedzenia súvisia s ďalšou etapou výstavby na križovatke cesty II/502 s cestou III/1085. V smere z Pezinka do Bratislavy bude doprava presmerovaná do ľavostranného jazdného pruhu, ktorý bude využívaný pre oba smery jazdy.

04.08.2021 18:00
obmedzenie Foto:
Obmedzenie v Pezinku bude trvať až do konca augusta.
debata (1)

Pezinok čakajú od 6. do 31. augusta dopravné obmedzenia v súvislosti s ďalšou etapou výstavby na križovatke cesty II/502 s cestou III/1085 smer Limbach a miestnou cestou mestskej časti Glejovka. Mesto na to upozorňuje na svojom webe.

V smere z Pezinka do Bratislavy bude doprava presmerovaná do ľavostranného jazdného pruhu, ktorý bude využívaný pre oba smery jazdy. V opačnom smere bude zásadnou zmenou obmedzenie ľavého odbočenia zo smeru od Bratislavy smerom do obce Limbach. Náhradou bude krátka, riadne vyznačená, obchádzková trasa.

zväčšiť Takto budú vyzerať obmedzenia v Pezinku. Foto: Polícia SR - Bratislavský kraj
Pezinok Takto budú vyzerať obmedzenia v Pezinku.

Obmedzenia budú platné od 06.00 do 20.00. Mimo uvedených hodín je predpoklad nízkej intenzity cestnej premávky. „Dopravné obmedzenia budú riadne vyznačené prenosným dopravným značením. Vodičov v tejto súvislosti žiadame, aby pri prejazde uvedeným úsekom zvýšili svoju pozornosť a riadili sa príslušným dopravným značením,“ vyzvala polícia.

V súčasnosti prebiehajú rokovania vo veci zriadenia vyššie uvedeného obmedzenia už počas práve prebiehajúcej etapy výstavby. Preto je možné, že k obmedzeniu odbočenia dôjde už pred 6. augustom 2021. Na uvedenú zmenu bude preprogramovaná aj cestná svetelná signalizácia.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Pezinok #Limbach #obmedzenie #oprava cesty
Články podľa značiek