Tragická nehoda cyklistov. O život prišli dvaja hasiči

Včera podvečer (18.7.) došlo na ceste od obce Sása do obce Pliešovce – Zaježová k tragickej kolízii osobného auta s dvomi cyklistami. Informuje o tom Polícia SR na sociálnej sieti.

19.07.2022 20:00
debata
Zrážka z luxusným SUV nedala bezbranným... Foto: Polícia SR
Nehoda cyklistov - júl 2022 Zrážka z luxusným SUV nedala bezbranným cyklistom šancu na záchranu.

Podľa doterajších zistení z miesta nehody sa 53-ročný vodič pravdepodobne plne nevenoval vedeniu vozidla Land Rover Range Rover a nesledoval situáciu v cestnej premávke. Po prejdení pravotočivej zákruty čelne narazil do dvoch oproti idúcich cyklistov. Obaja muži, vo veku 35 a 36 rokov žiaľ zraneniam na mieste podľahli.

Nehoda motorkára vo Vysokých Tatrách - júl 2022 Čítajte viac Fotka z ktorej mrazí! Motorkár, ktorý prešiel do protismeru, nemal šancu

Alkohol u vodiča zistený nebol, nariadený bol aj odber biologického materiálu, za účelom zistenia inej návykovej látky. Vodičovi bol na mieste zadržaný vodičský preukaz. „Všetky ďalšie okolnosti, ako aj príčiny dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania a znaleckého skúmania, preto nateraz nebudeme k prípadu poskytovať žiadne ďalšie informácie,“ napísala polícia.

viezol sa Čítajte viac VIDEO: Narazil motorkou do auta a potom sa odviezol na jeho streche Policajtov Banskobystrického kraja správa o tejto tragédii zasiahla a všetkým pozostalým, kolegom a priateľom vyjadruje úprimnú sústrasť. O to väčšiu, že obeťami sa stali ľudia, ktorí doteraz životy iných zachraňovali.
Nehoda cyklistov - júl 2022
Nehoda cyklistov - júl 2022
+2Nehoda cyklistov - júl 2022

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dopravná nehoda #Cyklisti
Články podľa značiek