Tragédia v Košiciach: Pri cúvaní vodič dodávky zrazil ženu. Zraneniam podľahla

Na Magnezitárskej ulici v Košiciach došlo k vážnej dopravnej nehode, pri ktorej, žiaľ, vyhasol život chodkyne. Informuje o tom Polícia Slovenskej republiky na sociálnej sieti.

28.11.2022 19:00
debata (3)
K nešťastiu došlo na účelovej komunikácii, kde... Foto: Polícia Slovenskej republiky
Dopravná nehoda v Košiciach K nešťastiu došlo na účelovej komunikácii, kde šofér zásobovania cúval s dodávkou.

Podľa doterajších zistení 48-ročný vodič z Košíc pri cúvaní s dodávkou Mitsubishi Fuso po príjazdovej ceste smerujúcej k firmám, sídliacim na Magnezitárskej ulici, narazil do chodkyne, ktorá kráčala po komunikácii. Žiaľ, zranenia, ktoré 63-ročná žena z Košíc pri zrážke utrpela, boli nezlučiteľné so životom.

nehoda Čítajte viac Portugalčan s 1,4 promile skončil na trati zubačky. Škoda na aute? 25-tisíc eur

Vodič bol na mieste podrobený dychovej skúške s negatívnym výsledkom a na zistenie prítomnosti omamných a psychotropných látok v jeho organizme mu bol odobratý biologický materiál. Vodičovi bol na mieste zadržaný vodičský preukaz a ďalšia jazda zakázaná. Policajti udalosť na mieste dôkladne zadokumentovali aj za účasti znalca z odboru cestnej dopravy.

alkohol za volantom Čítajte viac S tromi promile v Bratislave i na diaľnici. Muži skončili v putách

Polícia v tejto súvislosti začala trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia. Do trestného konania budú pribratí znalci z odboru zdravotníctva a farmácie, a z odboru cestná doprava. Bližšie okolnosti, za akých k tejto tragickej dopravnej nehode došlo a čo bolo jej presnou príčinou, bude predmetom ďalšieho vyšetrovania.

košice, nehoda, alkohol za volantom Čítajte viac Ďalší ožran za volantom: Auto prevrátil na strechu, nafúkal takmer tri promile

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #policajti #dopravná nehoda #smrteľná nehoda #Polícia Slovenskej republiky
Články podľa značiek