BMW i8 dostane luxusné kufre Louis Vuitton

Okrem laserových svetiel či elektronického kľúča, ktorý vytvára informačné puto s autom, si budete môcť k novému elektromobilu BMW i8 dopriať aj luxusnú batožinu Louis Vuitton. Sadne ako uliata.

06.03.2014 16:00
debata
Batožina Louis Vuitton je priamo inšpirovaná... Foto: BMW
BMW i8 - batožina Louis Vuitton Batožina Louis Vuitton je priamo inšpirovaná materiálmi a farebnosťou elektromobilu BMW i8. Potom neprekvapí, že je tiež vyrobená z uhlíkových vlákien.

Nová kolekcia batožiny pozostáva z dvoch cestovných tašiek, kufríka a tašky na oblečenie. Inšpirovaná je karbónovou karosériou BMW i8. A nielen formálne. Tašky aj kufrík sú totiž vyrobené z karbónového vlákna. Značka Louis Vuitton použila tento výnimočne ľahký a odolný materiál na vytvorenie samotnej tkaniny. Podobne je to s farebnosťou. Decentné karbónovo-čierne spracovanie ladí s farbami BMW i8.

Nechýba ani typický šachovnicový vzor a laserom vyrytý podpis Louisa Vuittona. Elektrizujúca modrá farba v podšívke z mikrovlákna je odkazom na modré prvky elektromobilu. Všetky položky z tejto kolekcie sú doplnené koženými menovkami a dnes už kultovým zámkom Louis Vuitton. Rozmery batožiny sú pritom prispôsobené veľkosti interiéru a kufra BMW i8.

Dokonca aj jej rozmery zodpovedajú proporciám... Foto: BMW
BMW i8 - batožina Louis Vuitton Dokonca aj jej rozmery zodpovedajú proporciám interiéru a batožinového priestoru. Mala by teda sadnúť ako uliata.

Víkendová taška GM i8 vybavená popruhmi do ruky aj na rameno je vyrobená na mieru do batožinového priestoru, kým taška na oblečenie i8 sa optimálne hodí na zadný panel i8. Tvrdý kufrík i8, ideálny na uloženie prenosného počítača, zas presne zodpovedá tvaru zadných sedadiel, kým menšia víkendová taška PM i8 je uspôsobená na uloženie naň.

Nová kolekcia batožiny bude k dispozícii na vyžiadanie vo vybraných predajniach spoločnosti Louis Vuitton po celom svete od Mníchova, Milána, Londýna cez Paríž, Moskvu, Dubaj až po New York, Los Angeles. Predávať sa začne 1. apríla. Cena zatiaľ nie je známa.

BMW i8 - batožina Louis Vuitton
BMW i8 - batožina Louis Vuitton
+3BMW i8 - batožina Louis Vuitton

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #BMW #BMW i8 #Louis Vuitton #batožina
Články podľa značiek