Pozrite si zrodenie svojho Saabu online

Podľa magazínu What Car? Saab plánuje svojich nastávajúcich zákazníkov detailne informovať o procese zrodu ich budúceho auta.

18.10.2010 02:35
Saab výrobná linka Foto:
Saab výrobná linka
debata

Saab údajne chce zdôrazňovať svoj záujem o detaily novou službou pre zákazníkov, ktorí si objednajú nové auto. Prvou fázou je multimediálna správa s fotografiami dôležitých krokov výrobného procesu, ktorá nedočkavému majiteľovi skráti mučivé chvíle čakania na nový prírastok v garáži. Tento postup nápadne pripomína obdobie gravidity, kedy mamička chodí na ultrazvuk, aby lekári skontrolovali, či je všetko ako má byť. Budúci majiteľ Saabu tak bude môcť ukazovať kolegom v práci, že jeho miláčikovi práve namontovali motor s prevodovkou, a že tamto malé, čo ani poriadne nevidno, je výfuk.

Saab nevylučuje, že v priebehu budúceho roka zavedie online prenosy z výrobného závodu. Budúci majitelia si tak budú môcť naživo pozrieť výrobný proces svojho vozidla prostredníctvom internetu. Aby bol zážitok dokonalý, zákazník sibude môcť hotový kus vyzdvihnúť osobne priamo v pôrodnici – v Trollhättane.

debata chyba
Články podľa značiek