Za kufre značky Rolls-Royce kúpite aj Golf GTI Performance

Svet automobilov Rolls-Royce nemá s bežnou realitou nič spoločné. Výnimočné autá kupujú výnimočne situovaní zákazníci. A tí nemajú problém platiť nielen za exkluzívne kúsky z Crewe, ale ani za výnimočné doplnky. Tým najnovším je hriešne drahá súprava cestovnej batožiny Luggage Collection pre kupé Wraith. Koľko stojí? Ako Golf GTI Performance!

05.05.2016 12:00
Rolls-Royce - batožina Luggage Collection Foto:
Súprava luxusnej batožiny sa skladá z dvoch kufríkov Grand Tourer a troch cestovných tašiek Long Weekender.
debata (3)

Nová cestovná súprava pre kupé Rolls-Royce Wraith pozostáva z dvoch kufrov Grand Tourer a troch cestovných tašiek Long Weekender. Základom je materiál z uhlíkových vlákien potiahnutý exkluzívnou kožou. Súprava je teda mimoriadne ľahká a pevná. V ponuke je jednofarebné aj dvojfarebné vyhotovenie, pričom základný farebný tón možno zladiť s farbou čalúnenia samotného vozidla.

Batožina je vyrobená z uhlíkových vlákien... Foto: Rolls-Royce
Rolls-Royce - batožina Luggage Collection Batožina je vyrobená z uhlíkových vlákien potiahnutých kožou. Na každom je emblém Spirit of Ecstasy.

Každý kus batožiny je vyzdobený emblémom Spirit od Ecstasy, ktorý je vlisovaný do koženého materiálu. Najväčšou vychytávkou sú však kolieska kufrov s logom RR, ktoré je podobne ako pri vozidlách Rolls-Royce statické, aj keď sa kolieska otáčajú. Za túto parádu si však britská automobilka pod krídlami koncernu BMW Group pýta neskutočných 28 984 eur.

Najväčšou vychytávkou sú statické logá RR na... Foto: Rolls-Royce
Rolls-Royce - batožina Luggage Collection Najväčšou vychytávkou sú statické logá RR na kolieskach. Sú vždy natočené tak aby sa dali čítať.

To je viac, ako by ste zaplatili za nový Golf GTI 2,0 TSI. Dokonca viac ako vo verzii Performance s výkonom naladeným až na 169 kilowattov. Ten totiž stojí 28 730 eur. Nezáujmu sa však Rolls-Royce určite neobáva. Ak by ste však chceli ušetriť, nemusíte kúpiť celú sadu. Rolls-Royce vám umožňuje aj nákup jednotlivých kusov.

Rolls-Royce - batožina Luggage Collection
Rolls-Royce - batožina Luggage Collection
+6Rolls-Royce - batožina Luggage Collection

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Rolls-Royce #Luggage Collection
Články podľa značiek