Najvtipnejšie video roka? Blondínka tankuje Teslu S!

Nie, toto nie je žart. Neznáma americká blondínka sa s najznámejším elektromobilom planéty Teslou S zastavila na čerpacej stanici. A do rúk vzala tankovaciu pištoľ! Mala smolu, jej pokus natočil vodič iného auta. Teraz sa baví celý svet.

18.01.2019 19:00
debata (7)
Tesla S pri stojane s benzínom? Že by americký... Foto: xyperox@Youtube
Tesla S - tankovanie Tesla S pri stojane s benzínom? Že by americký výrobca elektromobilov tajne testoval novú generáciu na fosílne palivá? Nie, je to len omyl americkej motoristky.

Stať sa môže všetko, ale toto je naozaj čosi mimoriadne. Americká vodička Tesly S zjavne netušila, čo poháňa jej, pravdepodobne požičaný, elektromobil. Zastavila pri stojane, do rúk vzala tankovaciu pištoľ a s neuveriteľnou vytrvalosťou hľadala miesto, kde by sa dala doplniť zásoba paliva.

Mala tak trochu smolu, jej pokus nakrútil na kameru iný vodič. A bol tiež vytrvalý. Dokonca si to so spolujazdcom užíval, čo jasne dokladuje jeho neovládateľný smiech. Americkú nešťastnicu nechal najprv poriadne vytrápiť. Tá naozaj nešetrila nápadmi, ako dostať benzín do elektromobilu. Cez konektor, cez kufor? Až po tom, čo to vzdala a vybrala telefón, sa autor asi najvtipnejšieho motoristického videla roku 2018 rozhodol, že jej pomôže. Nebol to príliš džentlmenský postup, ale stálo to za to. Uznajte sami.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #Tesla S #Tesla
Články podľa značiek