Opitý Čech nacúval do policajného auta. Namerali mu 3 promile

Policajti si všimli vodiča, ktorý mal problém s rozjazdom svojho auta z križovatky. Nakoniec sa mu to podarilo, ale opačným smerom. Nacúval rovno do policajného vozidla.

26.07.2019 12:00
debata (4)

VIDEO: Pozrite si opitého vodiča, ktorý nacúval do policajného auta. (Zdroj: ČTK)

Video

Päťdesiatštyri ročný vodič poskakoval autom na križovatke a nakoniec zaradil spiatočku a nacúval do policajného vozidla. Policajti z miestneho oddelenia Záhradní Město v Prahe pristúpili k vodičovi a chceli situáciu riešiť. Vodič však odmietal spolupracovať. Pokúsil sa vozidlo naštartovať a odísť preč. Policajt vytiahol kľúčik zo zapaľovania, aby tomu zabránil. Opitý vodič sa pokúsil naštartovať automobil kľúčmi od bytu. To sa mu, samozrejme, nepodarilo.

Vodič z vozidla odmietal vystúpiť, a tak polícia použila donucovacie prostriedky. Vytiahla z vozidla zapretého vodiča a spútala ho. Opitý vodič ešte stihol kopnúť policajtku do kolena.

Mužovi namerali takmer tri promile alkoholu v dychu. Skončil na protialkoholickej záchytnej stanici. Po vytriezvení bol previnilec vypočutý a svoje konanie ľutoval. Muž je podozrivý z trestného činu ohrozovanie pod vplyvom návykovej látky. Hrozí mu až trojročný pobyt za mrežami. Policajti mu taktiež zadržali vodičský preukaz.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Praha #opitý vodič #Polícia ČR #zacúval
Články podľa značiek