Prevrátený kamión s drevom. Po fatálnom náraze zablokoval cestu

Z nezistených príčin pravdepodobne osobné vozidlo značky Citroën vošlo do prostismeru, kde sa zrazilo s nákladným vozidlom vezúcim kmene stromov. Kamión sa následne prevrátil a zablokoval cestu.

12.12.2019 17:17
debata (2)

VIDEO: Pozrite si, ako zachytilo nehodu auto za kamiónom vezúcim kmene stromov, do ktorého pravdepodobne vrazilo osobné vozidlo. Zdroj: Stop Cham

Video

Nešťastná udalosť sa odohrala na severovýchode Poľska ešte 29. novembra. Cesta DK 63 bola pre prevrátený kamión a prevážané kmene stromov na ceste zablokovaná. Zranený muž z osobného auta bol dlhšiu dobu resuscitovaný, ale zraneniam nakoniec podľahol.

Ostatní účastníci duchaprítomne okamžite zalarmovali záchranné zložky a snažili sa poskytnúť prvú pomoc zranenému mužovi. O príčinách nehody sa špekuluje aj v Poľsku. Bola na ceste prekážka? Dostal kamión defekt?

„Predbežné informácie ukazujú, že muž, ktorý riadil osobné vozidlo, sa z neznámych dôvodov zrazil v protismere idúcom nákladnom vozidle značky Scania. Napriek resuscitácii zomrel.“ uviedla seržantka policajného ústredia Monika Chmielewska z KPP v Kolne.

Vyšetrovanie bude prebiehať pod dozorom prokurátora.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #tragická dopravná nehoda #náraz auta
Články podľa značiek