Pumpy nadránom miestom zločinov. Pozrite sa, čo sa môže stať!

Nepochopiteľné správanie 32-ročného muža vyšetruje polícia. Muž po krátkej diskusii s obsluhou začal zhadzovať stojany, vytrhol časť pokladnice a ničil ostatné vybavenie obchodu na čerpacej stanici. Práve čerpacie stanice sa stávajú terčom útokov v skorých ranných hodinách.

14.12.2019 08:00
debata (1)

VIDEO: Pozrite si, ako zdrogovaný muž zdemoloval interiér obchodu na čerpacej stanici.

Video

Pracovníci čerpacích staníc, práve v ranných hodinách obsluhujú rôzne extrémne prípady. Práve v tomto čase býva väčšina iných obchodov zavretých, a tak sa jedinci pod vplyvom alkoholu, alebo drog sústreďujú na otvorené čerpacie stanice. Pracovníci sa boja hlavne o svoje životy. Majetok je poistený, avšak, čo môže taký šialenec vykonať, je vidieť na videu.

„Svojím správaním obrátil obchod doslova hore nohami,“ popisuje polícia z obvodného oddelenia Plzeň-Skvrňany stav obchodu po príjazde na miesto, kde bolo nahlásené výtržníctvo. Privolaní policajti museli 9. decembra okolo pol siedmej ráno páchateľa spacifikovať. Keďže sa pri vyčíňaní poranil, boli privolaní záchranári, aby ho ošetrili. Polícia medzitým urobila u agresora dychovú skúšku, ktorá vyšla negatívne. Následný orientačný test na psychotropné a omamné látky vyšiel pozitívne na amfetamín a metamfetamín.

Agresívne správanie muža pokračovalo aj v sanitke, kde tak isto poškodil časť interiéru. Celková škoda je predmetom ďalšieho vyšetrovania. Policajti vo veci začali vykonávať úkony trestného konania pre podozrenie zo spáchania prečinu výtržníctva v jednočinnom súbehu s prečinom poškodenia cudzej veci.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #drogy #vandalizmus #čerpacia stanica
Články podľa značiek