Ako na ‘koronanudu‘? Vytlačte pre deti maľovanky krásnych áut. Sú zadarmo

Automobilky reagujú na koronavírus nielen výrobou zdravotníckych potrieb či pľúcnych ventilátorov. Niektoré myslia aj na deti, ktoré ostali doma.

04.04.2020 10:00
debata (1)
Automobilky sa tak trochu začali predháňať v... Foto: Ian Callum
Maľovanka Automobilky sa tak trochu začali predháňať v ponuke maľovaniek pre deti. Teraz prídu vhod. Za touto stojí napríklad dlhoročný šéf dizajnu Jaguaru Ian Callum.

Školy sú zavreté rovnako ako montážne linky automobiliek. V niektorých krajinách je tiež obmedzený pohyb, čo znamená, že rodičia a deti sú doslova „uväznení“ vo svojich domovoch. Ako zmysluplne vyplniť tento čas? Výrobcovia áut prichádzajú s nápadom. Na svojich stránkach ponúkajú maľovanky áut. A dokonca zadarmo, stačí si ich vytlačiť. Aj je z čoho vyberať.

Mercedes-Benz ponúka kupé 300 SL, teda slávny „Gullwing“, ale aj superšport SLR McLaren, dizajnové skice novej triedy A, vlajkovú loď triedy S či starú predĺženú verziu 600 Pullman. Audi konkuruje superšportom R8, slávnymi monpostmi Auto Union či legendou v rely – Audi Quattro. Zapojili sa aj menšie spoločnosti ako Aston Martin s maľovankou Vanquishu, za ktorou stojí dlhoročný šéf dizajnu Jaguaru Ian Callum, a Morgan zas svojim tradičným roadsterom.

Výtvarník Will Pierce poskytol maľovanky legendárnych športových áut, ktoré nesú jeho typický rukopis. A ak by vašich malých chlapcov a možno aj dievčatá bavili veterány, môžete spoločne navštíviť virtuálne múzeá áut. Takéto prehliadky ponúka kalifornské múzeum Petersen Automotive Museum v Los Angeles alebo múzeum Lamborghini v Sant Agate.
Maľovanka
Maľovanka
+57Maľovanka

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #deti #maľovanky #pandémia #koronavírus
Články podľa značiek