Policajná naháňačka ako z amerického filmu. Unikajúce auto skončilo v stĺpe

Bratislava sa stala v stredu svedkom naháňačky, ktorá začala nedovoleným otočením sa vozidla na električkovej trati a následným nerešpektovaním policajných znamení. Rýchlu jazdu, ktorá ohrozovala okoloidúcich zastavil až stĺp.

21.06.2020 16:00
debata (1)
Video

Policajná hliadka si na pomoc privolala posilu a vozidlo sa snažili obkľúčiť. Všetko skončilo na križovatke ulíc Prievozská a Košická. Vodič unikajúceho vozidla pravdepodobne nezvládol riadenie a čelne narazil do stĺpa. Vozidlo začalo po náraze horieť.

Policajná hliadka okamžite vytiahla zraneného vodiča z auta a spolu s jeho spolujazdcom ich odviedli do bezpečia. Ďalší privolaní policajti uhasili požiar. Situáciu následne prebrali hasičské a záchranné zložky.

„Vodič policajtom uviedol, že dôvodom jeho bezohľadnej jazdy mal byť zákaz činnosti viesť motorové vozidlo, avšak následnou lustráciou bolo zistené, že takýto zákaz mu nebol udelený. Následne bol vodič spolu s jeho spolujazdcom privolanými záchranármi prevezení do jednej z bratislavských nemocníc,“ uviedla polícia o dôvode bezohľadného konania vodiča.

Za takéto konanie hrozí vodičovi zákaz činnosti viesť osobné motorové vozidlo do troch rokov a uloženie pokuty od 150 do 800 eur.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #polícia #nehoda
Články podľa značiek