Takto sa BMW 330 xDrive zapojilo do ‘žatvy‘. Tú však mala aj polícia

Polícia v Trnavskom kraji prenasledovala v pondelok podozrivého vodiča, ktorý sa snažil o únik. A verte, že na to mal závažný dôvod. Nakoniec skončil v poli.

29.07.2020 20:00
debata (1)
Vodič staršieho BMW kombi vyletel pri pokuse o... Foto: Polícia Slovenskej republiky
Nevydarený únik drogového dílera Vodič staršieho BMW kombi vyletel pri pokuse o útek pred políciou z cesty a skončil v poli.

Policajná hliadka si v pondelok na Bratislavskej ulici v Trnave všimla podozrivé BMW 330 xDrive. Jeho vodič nerešpektoval dopravnú značku a vošiel do zákazu vjazdu. Ako píše polícia na sociálnej sieti, policajti dali vodičovi zvukové a svetelné znamenie, aby zastavil na krajnici. Vodič však výzvu polície ignoroval a dal sa na útek.

Pri prehliadke sa vo vozidle našli predmety... Foto: Polícia Slovenskej republiky
Nevydarený únik drogového dílera Pri prehliadke sa vo vozidle našli predmety súvisiace s drogovou činnosťou.

Nebezpečnou a riskantnou jazdou ohrozoval ostatných účastníkov cestnej premávky a prenasledujúcich policajtov sa snažil vytlačiť z cesty. Na konci obce Hájske však nezvládol riadenie a vyletel z cesty do poľa. Osudová mu bola betónová skruž, ktorá ho definitívne zastavila. Auto po náraze začalo dymiť a posádka z neho ušla. Kúsok od auta zadržali policajti spolujazdca, ktorý sa ukrýval v poraste.

Vodičovi sa síce podarilo utiecť, no podozrivý napokon skončil v rukách polície. Po prehliadke vozidla bolo rýchlo jasné, že dôvodom na útek nebolo len porušovanie predpisov. Vo vozidle našla polícia veci súvisiace s drogovou trestnou činnosťou a neďaleko odtiaľ aj vyhodené vrecko s bielou kryštalickou látkou. Prípad už vyšetrujú policajti zo Šale.

Zdroj: Polícia Slovenskej republiky

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #polícia #BMW #prenasledovanie
Články podľa značiek