Škoda Enyaq iV: Elektrické SUV uniklo na internet. Pár hodín pred premiérou!

Svetový debut má elektrická Škoda Enyaq naplánovaný dnes na 19.00. Môžete ho sledovať v priamom prenose. Mladej Boleslavi sa ale nepodarilo svoju kľúčovú novinku ustrážiť. Na svete sú oficiálne snímky exteriéru aj interiéru.

01.09.2020 13:31 , aktualizované: 14:00
debata (2)
Zdá sa, že Enyaq ostane napriek elektrickému... Foto: Škoda-Auto
Škoda Enyaq - 2020 Zdá sa, že Enyaq ostane napriek elektrickému pohonu verný rodinnej tradícii Škody. No nezabúdne ani na emócie.

V časoch sociálnych sietí a smartfónov je pre automobilky extrémne ťažké utajiť vzhľad pripravovaných noviniek do poslednej chvíle. Škode sa to ale zväčša darí. Ako príklad uveďme štvrtú generáciu Octavie. A takmer sa jej to podarilo aj s elektrickým Enyaqom. Ten má totiž svetovú statickú premiéru naplánovanú nadnes (1. septembra 2020) o 19.00 v Prahe. Chýba teda už len pár hodín. Lenže práve tie boli prvému elektrickému SUV Škody osudné. Na španielskom webe Motor16 sa totiž objavili snímky Enyaqu, o ktorých nemožno pochybovať, že pochádzajú priamo z automobilky.

Vďaka veľkému rázvoru môžeme očakávať extrémne... Foto: Škoda-Auto
Škoda Enyaq - 2020 Vďaka veľkému rázvoru môžeme očakávať extrémne priestranný interiér a batožinový priestor.

Tu môžte od 19.00 h sledovať svetovú premiéru

Neskôr síce zmizli, ale aj to stačilo, aby putovali na Twitter. Elektrické SUV si tak môžeme pozrieť s miernym predstihom. Škode by tento únik nemal poškodiť, napokon o Enyaqu už prezradila dosť, vrátane skíc exteriéru a interiéru. Chýbali nazaj už len oficiálne snímky. Vzhľadom na to, že za pár hodín zverejní všetky informácie, budeme sa Enyaqu venovať podrobne hneď po večernej premiére. Toto berte len ako „ochutnávku“. Ak chcete, môžete svetový debut sledovať v priamom prenose na facebookovom profile automobilky.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Škoda #Škoda Enyaq #Škoda Enyaq iV
Články podľa značiek