Toto ste ešte nevideli. Porsche zmenilo Burj Khalifa na najväčšie ‘plátno‘ sveta!

Uvedenie elektrického Porsche Taycan na Strednom Východe sprevádzala tá najmegalomanskejšia svetelná šou všetkých čias. Ako plátno poslúžila slávna veža Burj Khalifa v Dubaji s výškou 828 metrov. Video berie dych. Posúďte sami.

28.10.2020 18:00
debata (2)
Väčšia plocha na reklamnú projekciu, ako je... Foto: Porsche
Porsche Taycan - Burj Khalifa Dubaj Väčšia plocha na reklamnú projekciu, ako je veža Burj Khalifa, neexistuje. Koľko to ale Porsche stálo, ostáva tajomstvom.

Na tento rok by automobilky najradšej zabudli. Celý priemysel aj biznis s autami ochromila pandémia koronavírusu. Cítili to takmer všetky automobilové značky vo všetkých regiónoch planéty. No sú aj výnimky. Takému Porsche sa darilo. A nemieni to tajiť. Pri uvedení nového elektrického Taycanu na Strednom Východe, kde je množstvo majetných a nedočkavých zákazníkov, pripravilo premiéru, ktorá by nezanikla ani v tých najlepších časoch. Ako projekčné plátno použilo Porsche najvyššiu stavbu sveta – dubajský mrakodrap Burj Khalifa s výškou neuveriteľných 828 metrov. Pomocou viac ako jedného milióna diód premietlo na ploche 33 000 metrov štvorcových krátky spot mapujúci históriu Porsche.

Pozrite si neuveriteľnú projekciu Porsche

Od značky Lohner-Porsche z roku 1900, cez slávne Porsche 911 z roku 1963 až po dnešné Porsche Taycan. Zámerne tým pripomenulo elektrické korene spoločnosti. „Elektrická energia prúdi v žilách Porsche od prvého dňa. Taycan je zavŕšením našich viac ako 70-ročných skúseností s výrobou športových áut spojených s neuveriteľnými technológiami. Ale predovšetkým je to skutočné Porsche ponúkajúce čisté emócie a mimoriadnu radosť z jazdy, povedal po monumentálnej a nepochybne hriešne drahej šou Manfred Braeunl, šéf regiónu Porsche Middle East and Africa. Automobilka uvedie na tamojšom trhu hneď všetky tri verzie Taycanu – Taycan S, Taycan Turbo aj vrcholové Turbo S, ktoré šprintuje na stovku za 2,6 sekundy.

Porsche Taycan - 2019
Porsche Taycan - 2019
+34Porsche Taycan - 2019

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Porsche #Dubaj #Porsche Taycan #Burj Khalifa
Články podľa značiek