Rolls-Royce predstavil prenosnú stoličku. Stojí toľko, ako malé auto

Ak ste majiteľom Rolls-Royceu a vyjdete si do prírody alebo na koncert, nebudete predsa sedieť na tráve alebo deke. Kúpite si k nemu skladaciu stoličku za cenu, za ktorú by si tí menej solventní kúpili celé auto.

07.12.2020 09:34
debata (1)
Stolička sa prepravuje v špeciálnom puzdre,... Foto: Elliott Lacey
Rolls-Royce Pursuit Seat Stolička sa prepravuje v špeciálnom puzdre, môže byť s interiérom auta buď zladená, alebo vyhotovená v kontrastnom dizajne.

Kompaktná prenosná skladacia stolička musí byť ľahká a pevná zároveň, preto je vyrobená z karbónu a lešteného hliníka. Dopĺňa ich exkluzívna ručne opracovaná koža s embosovaným motívom slávnej sošky „Spirit of Ecstasy“.

Majiteľ auta sa môže rozhodnúť, či chce takúto stoličku presne zladenú s kožou, ktorú má v interiéri auta, alebo naopak, môže si vybrať kontrastnú farbu.

Bonusom je priamo do stoličky zabudovaná – ako inak – hliníková – prenosná baterka so znakom Badge of Honour s dvojitým „R“, – pre prípady, ak sa majiteľ auta vonku zdrží až do zotmenia.

Mierne rozšírené kovanie na konci konštrukcie prenosného sedadla zabezpečuje stabilné usadenie na tvrdom povrchu, zatiaľ čo výsuvný hrot, ktorý je dômyselne ukrytý vo vnútri tyčovej konštrukcie, zabezpečuje stabilitu na tráve alebo na inom nespevnenom povrchu.

Sedadlo si možno do auta objednať jednotlivo alebo v páre. Jedno stojí vyše 7 200 eur, samozrejme bez dane.

Rolls-Royce Pursuit Seat
Rolls-Royce Pursuit Seat
+6Rolls-Royce Pursuit Seat

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Rolls-Royce #pursuit seat
Články podľa značiek