Ford režíruje: Nakrútil štyri kreatívne videá k Mustangu Mach-E

Už ste niekedy videli, že by auto porazilo gravitáciu a zrýchľovalo z pokoja spod padajúceho lustra, rozlišovalo medzi jednovaječnými dvojčatami alebo vyštartovalo popri rakete?

21.03.2021 14:00
debata (3)
Ford Mustang Mach-E  bude mať v Európe aj... Foto: Ford
Ford Mustang Mach-E - 2021 Ford Mustang Mach-E bude mať v Európe aj pomerne zaujímavo a konkurencieschopne nastavenú cenu.

Revolučný Mustang Mach-E predstavil Ford už v roku 2019, no v Európe sa dostane do predaja až koncom tohto roku. Ide o extravagantný elektromobil, najmä keď si predstavíte, že pod menom „Mustang“ prichádza športové SUV-kupé. To ponúkne batérie s kapacitou buď 75,7 kWh, alebo až 98,8 kWh.

Jeho výkon s abude pohybovať, v závislosti od verzie, od 198 kW až do 358 (!) kW v ultimátnej verzii Mach-E GT. Tá bude mať krútiaci moment až 860 Nm. S predĺženým dojazdom by malo toto elektrické SUV prejsť až vyše 600 kilometrov!

A čo je ešte dôležitejšie – jeho cena nebude vôbec „ustrelená“. Presné ceny sa ešte možno v najbližších mesiacoch upresnia, no v Európe by mal začínať na 49 990 eurách, verzia s predlžených dojazdom na 54 tisíc eurách. A čo skutočne dokáže, si pozrite v nasledujúcich videách!

Mustang Mach-E verzus DNA

Čisto elektrický Mustang Mach-E 2021 sa dokáže naučiť vzorce správania a prispôsobiť sa preferenciám jednotlivých vodičov. Ale je dostatočne inteligentný, aby rozlíšil medzi rovnakými osobami? Zistite, čo sa stane, keď je táto technológia vkonfrontovaná s dvojčatami!

Mustang Mach-E verzus mechanici

Funkcia bezdrôtovej aktualizácie umožňuje čisto elektrickému Mustangu Mach-E 2021 vykonať aktualizáciu takmer odkiaľkoľvek. Dokáže však konkurovať mobilnému tímu mechanikov pripútaných priamo k plošine nákladného vozidla? Pozrite sa…

Mustang Mach-E verzus raketová veda

Dojazd čisto elektrického Mustangu Mach-E 2021 je impozantný. Čo to ale znamená? 3,5-metrová raketa pomáha s vizualizáciou 610 km dojazdu (podľa WLTP*) s voliteľným akumulátorom a pohonom zadných kolies.

Mustang Mach-E verzus gravitácia

Krútiaci moment čisto elektrického Mustangu Mach-E 2021 je mohutný – až 860 Nm. Ale je dostatočne silný, aby si trúfol na zákony gravitácie? Pozrite sa, ako si elektrický Mustang poradí s padajúcim lustrom pri štarte z pokoja.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #elektromobil #Ford Mustang #Ford Mustang Mach-E
Články podľa značiek