Slováci predstavili solárne nabíjacie stanice pre zdieľanú dopravu

Multi Wall Box od Antiku nabije skútre, bicykle, kolobežky a aj ďalšie zariadenia. Zároveň meria aj kvalitu ovzdušia. Dobijete v ňom aj menšiu elektroniku a nainštalovať sa dá bez stavebného povolenia.

24.05.2021 14:00
Antik Multi Wall-Box Foto:
Antik Multi Wall-Box nepotrebuje pre inštaláciu stavebné povolenie.
debata

Novú solárnu verejnú nabíjaciu stanicu pre zdieľanú mobilitu, ale aj ďalšie zariadenia, predstavil Antik pod názvom Multi Wall Box Fotovoltaický systém má výkon 930 Wp, zariadenie nepotrebuje prívod elektrickej energie a pre inštaláciu ani stavebné povolenie, je samonosné.

Antik Multi Wall-Box umožňuje narat nabíjať až... Foto: Antik
Antik Multi Wall-Box Antik Multi Wall-Box umožňuje narat nabíjať až tri elektrické skútre alebo bicykle.

V ľavej časti má tri sloty na nabíjanie skútrov. Na opačnej strane sú dva sloty pre power banky. Nabíjačka je diaľkovo riadená, súčasťou systému sú štatistiky nabíjania a celkový manažment. Nabijete si v ňom elektrickú motorku, e-kolobežku, e-bicykel ale kľudne aj ďalšie batériové zariadenia, napríklad kosačku. Nabíjanie sa aktivuje automaticky, pričom nabíjačka rozpozná pripojené vozidlo.

elektrobicykel Čítajte viac Elektrobicykel nie je lacný, nevyberajte unáhlene

Jeho súčasťou je aj SmartCity meteostanica, ktorá slúži na meranie teploty, objemu zrážok, smeru a rýchlosti vetra, zaznamenávanie vlhkosti a tlaku vzduchu, intenzity svetla aj UV žiarenia. Bližšie predstavuje novú solárnu nabíjaciu stanicu Multi Wall Box nižšie uvedené video:

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nabíjacia stanica #Antik #zdieľaná mobilita #e-bicykle #e-kolobežky #wall-box
Články podľa značiek