Trekibu 01: Slováci nadizajnovali jednu z najľahších podsedlových tašiek na svete

Podsedlová taška Trekibu 01 s váhou menej ako 180 gramov bola navrhnutá na Slovensku a na Slovensku sa aj ručne vyrába. Netreba k nej žiaden adaptér a viete si jej objem jednoducho prispôsobiť.

04.08.2021 12:00
debata (3)
Podsedlová taška Trekibu 01 bola navrhnutá na... Foto: Trekibu
trekibu scaled Podsedlová taška Trekibu 01 bola navrhnutá na Slovensku a na SLovensku sa aj ručne vyrába.

Vodeodolná podsedlová bikepackingová cyklotaška Trekibu 01 svojou nízkou váhou len 179 gramov patrí medzi najľahšie cyklotašky na svete. S trojbodovým systémom uchytenia s dvoma nastaviteľnými remienkami a sedlovkovým popruhom na silný suchý zips ju možno jednoducho pripnúť alebo odopnúť a vziať so sebou. Netreba na to žiaden adaptér a ani nič montovať.

Trekibu 01 si možno nastaviť podľa potreby do... Foto: Trekibu
trekibu 2 Trekibu 01 si možno nastaviť podľa potreby do troch veľkostí.

Zaujímavé na nej je, že bola navrhnutá na Slovensku, jej autorom je dizajnér a cyklista Viktor Javorek, a na Slovensku sa aj ručne vyrába. S maximálnym objemom 6 litrov poskytuje dostatočný priestor pod sedlom na oblečenie a osobné veci pre akýkoľvek bicykel — horský, cestný, trekingový, mestský a dokonca aj skladací. Je ideálna na jednodňové výlety.

Trekibu 01 je vhodná na akýkoľvek bicykel,... Foto: Trekibu
brompton-zlozeny-scaled-47dd988b Trekibu 01 je vhodná na akýkoľvek bicykel, dokonca aj na skladací, v tomto prípade je na legendárnom Bromptone.

Rolovacie uzatváranie je nadizajnované tak, aby ste si vedeli jednoducho vytvoriť 3 veľkosti podľa naplnenia cyklotašky. Ak so sebou potrebujete vziať menej vecí, tašku si jednoducho zmenšíte, aby vám nenaplnená časť počas jazdy „nelietala”.

Nevadí jej ani dážď, na jej výrobu bol použitý odolný a nepremokavý materiál s vnútorným pogumovaním. Keď sa zašpiní, neperte ju ale v práčke, nečistoty zotrite radšej vlhkou hubkou. Jej cena sa pohybuje okolo hranice 90 eur.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #cyklistika #bicykle #Trekibu #Trekibu 01 #podsedlová taška #e-bycikle
Články podľa značiek