Pomsta obrneného Pandúra na Škode Fabia bola drsná

Armáda ČR a Škoda Auto už dávno zakopali vojnovú sekeru. Pred piatimi rokmi neďaleko Tábora spôsobila Škoda Fabia nehodu štyroch Pandurov v službách Armády ČR. Vojakom to však nedalo a ukázali, čo by sa stalo ak by vojenský špeciál nezabrzdil.

13.11.2021 16:00
debata (5)
VIDEO: Pozrite si, ako dopadla prvá generácia Fabie oproti rozbehnutému vojenskému obrnenému transportéru Armády ČR.

Príbeh začal 4. novembra 2016 v blízkosti českého mesta Tábor. Vtedy sa natesno idúce Pandury zrazili s brzdiacou Fabiou. Škodovka mala poškodenia za 50 tisíc českých korún ( cca 1980 Eur ), ale vojenské vozidlá boli vyradené na viac, ako dva roky a škoda na nich predstavovala 95 miliónov korún ( cca 3 770 000Eur ). Vozidlám museli byť vymenené korby.

Po nehode sa stali obrnené Panduri cieľom posmechu a vtipkovania. Na piate výročie preto uvernila Armáda ČR video, kde sa Pandúr a prvá generácia Fabie stretnú opäť. Tu však Pandur už nebrzdí.

„Dnes je smutné výročie nehody jednej Fabie a štyroch pandúrov, známe ako "Stretnutie u Tábora“, po ktorom si z nás robilo mnoho ľudí srandu. Berieme to. So škodovkou sme sa už udobrili. A teraz sme chceli zistiť, ako by to dopadlo, keby Pandur včas nedobrzdil", uviedla k videu Armáda Českej republiky

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #pomsta #Škoda Fabia #Armáda ČR #Pandur
Články podľa značiek