Jaromír Jágr mal dopravnú nehodu. ‘Myslel som, že je to môj koniec‘

Česká ale aj svetová hokejová legenda mala dnes doobeda v Prahe tvrdý stret s električkou. Jaromír Jágr sa vine nevyhýbal. K nehode sa vyjadril na svojom facebookom profile. A tiež pochválil elektrickú Kiu EV6. Mimochodom – svetové auto roka 2022.

25.05.2022 17:30
debata
Stret s električkou si našťastie odniesla len... Foto: Facebook
Kia EV6 - nehoda Jaromíra Jágra Stret s električkou si našťastie odniesla len elektrická Kia EV6. Česká hokejová legenda z nej vystúpila bez zranení. Na snímke vidieť, že vozidlo bolo zasiahnuté najmä do predných ľavých dverí a že došlo aj k rozvinutiu airbagu.

Na Plzeňské ulici v Prahe sa dnes doobeda (streda 25. 5) zrazila elektrická Kia EV6 s električkou. Na tom by nebolo nič mimoriadne, ak by za volantom elektromobilu nesedela česká hokejová legenda Jaromír Jágr. Našťastie, nepríjemná nehoda sa zaobišla bez zranení. Polícia nemala veľa práce, pretože aj v tomto prípade 50-ročný hráč a majiteľ hokejového klubu Kladno ukázal svoj charakter. K nehode sa vyjadril na facebookovom profile a vinu priznal.

„Ahoj. Chcem sa len stručne podeliť o to, čo sa stalo dnes, keď som mal autonehodu. Bola to moja chyba. Skúšal som prejsť z jedného smeru do druhého na Plzeňskú. Pozrel som si druhú stranu a vošiel som v správny čas. Ale bola veľká premávka a nestihol som reagovať na električku, ktorá išla vysokou rýchlosťou rovnakým smerom ako ja. Všimol som si ju pol metra predo mnou, na poslednú chvíľu. Myslel som si, že je to môj koniec,“ komentoval okolnosti Jágr.

A tiež sa poďakoval vyššej moci. „Vždy som veril, že vyššia moc má nado mnou ochrannú ruku a dnes som sa o tom opäť presvedčil. Ďakujem ti Bože! Ešte ma prekvapila a vlastne zachránila moja Kia, z ktorej som, napriek tomu ako hrozne vyzerala, vystúpil po nehode bez zranení. Ale hlavne, cestujúcim električky sa nič nestalo. Týmto by som ukončil túto smutnú udalosť. A ďakujem všetkým za pochopenie a tiež za pomoc tým, ktorí na mieste zasahovali,“ poďakoval sa Jágr.

nehoda ľudia autá Čítajte viac K nehodám bez zranenia už nebude treba volať políciu. Bez ohľadu na výšku škody

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Praha #dopravná nehoda #Jaromír Jágr
Články podľa značiek