Bugatti: Najdrahšie preso sveta je už aj pre 'plebs'. Za Ettore Shot však dáte 60 €!

Zdá sa vám káva za päť eur drahá? Tak to ste ešte neboli v londýnskom dílerstve Bugatti H.R. Owen. Predávajú tu najdrahšie presso na svete. Rovnako ako tie najdrahšie autá.

01.08.2022 12:00
debata
Najdrahšie preso na svete dostanete v... Foto: H.R. Owen
Bugatti - káva Ettore Shot Najdrahšie preso na svete dostanete v londýnskej predajni Bugatti. Vypiť si ho môžete v salóniku zariadenom nábytkom Bugatti a zo šálok Bugatti. Musí to byť chvíľka mimo reality.

Takzvaný Ettore Espresso Bar je súčasťou všetkých predajní Bugatti. Doteraz sa ale bežný smrteľník na kávu po boku najdrahších a najrýchlejších áut sveta zastaviť nemohol. Zmenilo to až londýnske zastúpenie Bugatti H.R. Owen na Bruton Street vo štvrti Mayfair. Malá kaviareň otvorila brány aj bez pozvánky. Má to ale podmienku, musíte si objednať takzvaný Ettoreho Shot, teda Ettoreho dávku. Ide o preso zo špeciálne aromatickej kávy, ktorú miloval zakladateľ značky Ettore Bugatti. A ako vieme, ten miloval len to najlepšie. Skôr než by si kúpil čosi, čo sa mu nepáčilo, radšej to navrhol a začal vyrábať.

Ettore Shot je na pomery bežne predávaných šálok kávy skutočne extrémne drahým pôžitkom. Za toto preso zaplatíte 50 libier, čo je takmer presne 60 euro. K tomu však dostanete aj bonus vo forme mimoriadneho zážitku. Káva je pripravovaný vyškoleným baristom a podávaná v šálke Bugatti Carbon Fibre Espresso cup. Vypiť si ju môžete v salóniku zariadenom nábytkom z kolekcie Bugatti Home Collection, vrátane kresiel s použitím najjemnejšej kože a karbónových vlákien s modrým odtieňom . Popri tom odráža salónik históriu a dedičstvo značky prostredníctvom výberu umeleckých inštalácií a sôch. NO a kochať sa, samozrejme, môžete aj skutočnými Bugatti.

Bugatti - káva Ettore Shot
Bugatti - káva Ettore Shot
+7Bugatti - káva Ettore Shot

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Bugatti #káva #Ettore Bugatti #Ettore Shot
Články podľa značiek