Video: Motorkár unikal pred políciou cestou na súd! To nevymyslíte

Dopravní policajti si v utorok 26. júla v Prahe všimli motocykel vo veľmi zlom technickom stave. Zadné svetlo bolo vytlačené na papieri a prilepené lepiacou páskou. Vodič motorky odmietol zastaviť a tak nastalo prenasledovanie za pomoci služobných motocyklov z oddelenia riadenej dopravy.

04.08.2022 20:00
debata (1)
VIDEO: Pozrite si prenasledovanie motocyklu, ktorý šoféroval recidivista zo zákazom jazdy.
Video

Počas jazdy ohrozoval motorkár spolujazdkyňu, ostatných vodičov, nerešpektoval dopravné predpisy a spôsobil dve dopravné nehody. Tá druhá bola pre neho konečnou. Nabúral čelne do služobného vozidla polície!

„Vodič-nevodič motorky odmietol test na drogy a lustráciou policajti zistili, že má uložené tri zákazy šoférovania až do roku 2024. Išlo o 17-krát súdne trestaného recidivistu,“ uviedli policajti v súvislosti so zákrokom.

Následne pri vypočutí 36-ročný muž uviedol ako dôvod jazdy, „že zaspal a potreboval sa dostať na čas k súdu,“ prezradila polícia. Súd sa konal kvôli tomu, že ho chytili, keď šoféroval aj napriek zákazu. Uložili mu 20– mesiacov odňatia slobody nepodmienečne. Navyše ho čaká ďalší súd, kde mu hrozia až dva roky väzenia.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #prenasledovanie #motocykel #Polícia ČR #zákaz šoférovania
Články podľa značiek