Francúzi predávajú unikátny karavan. Dá sa rozťahovať!

Rozťahovacie karavany sú pre dvoch až šiestich ľudí. Najmenší má vnútorný plochu 8 štvorcových metrov, najväčší 28 a tri miestnosti.

10.08.2022 14:00
Beauer karavan Foto:
Pri prevoze majú karavany kompaktné rozmery, v kempe ich možno do šírky roztiahnuť.
debata

Asi málokto nezatúžil vyskúšať si aspoň raz dovolenku s karavanom. Niektorých však od toho odrádza fakt, že karavan je pomerne veľký a nie je najľahšie s ním manévrovať, nehovoriac už o jeho dlhodobejšom parkovaní. Práve pre tento typ ľudí ponúka skvelé riešenie francúzska spoločnosť Beauer.

Sú ním originálne rozťahovacie karavany, ktoré sú nielen praktické, ale zaujmú aj svojim výrazne zaobleným tvarom, ktorý je nielen aerodynamický, ale má aj odkazovať na šesťdesiate roky minulého storočia. Ďalšia inšpirácia bola nepochybne vo veľkých amerických pojazdných domoch, ktoré taktiež možno rozťahovaním predĺžiť. Francúzske karavany majú dĺžku fixnú, pri preprave sú mimoriadne kompaktné, rozťahujú sa však do šírky.

Francúzske rozťahovacie karavany Beauer sú...
Francúzske rozťahovacie karavany Beauer sú...
+5Francúzske rozťahovacie karavany Beauer sú...

Spoločnosť ponúka tri rozťahovacie karavany s označením 2X, 3X a 3X+. Všetky tri ponúkajú pri mimoriadne kompaktných prepravných rozmeroch prekvapivo veľký vnútorný priestor. Základný model je určený pre 2 ľudí a ponúka vnútorný priestor 8 štvorcových metrov, stredný s 12 štvorcovými metrami je určený pre štyroch a najväčší s plochou až 28 štvorcových metrov a dvomi spálňami ponúka dostatočný priestor až pre šiestich ľudí.

V strednom aj veľkom je samostatná spálňa (vo veľkom dve), v základnom obývacia izba s rozťahovacou pohovkou. Vo všetkých je však kuchyňa aj s chladničkou a dresom, toaleta a aj sprchový kút. Bohatý je aj zoznam doplnkovej výbavy, kam patrí napríklad odnímateľná klimatizačná jednotka, solárna strecha, alebo systém na diaľkové ovládanie karavanu, ktorý prichádza k slovu, ak ho chcete napríklad na kempovacom mieste po odpojení od auta nastaviť do optimálnej polohy.

Takto sa rozťahuje najväčší model 3X Plus:

Rozťahovacie karavany Beauer sa vyrábajú vo Francúzsku, ale spoločnosť ich expeduje do všetkých európskych krajín. Záujem o ne je veľký, pretože čakacie doby na ne aktuálne presahujú šesť mesiacov. A koľko vlastne stoja? Stredný 3X začína na sume 31 993 eur, pričom v cene sú napríklad systém na roztiahnutie karavanu do šírky, farba podľa vlastného výberu, posteľ 140×190, pohovka, zabudovaná chladnička, kompletná výbava skrinkami, komodami a zásuvkami, umývadlo, sporák a nádrž na vodu.

Základný dvojmiestny karavan s plochou 8 štvorcových metrov si môžete zadovážiť od sumy 24 503 eur a luxusný 6-miestny karavan s obytnou plochou až 28 štvorcových metrov, dvomi spálňami a obývacím priestorom štartuje s cenovkou tesne pod hranicou 75-tisíc eur.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #karavany #kempovanie #Beauver #rozťahovacie karavany
Články podľa značiek