VIDEO: Dostal druhú šancu na život. Motorkár nezvládol naháňačku s policajtmi

Pozornosť polície si vyslúžil motocyklista jazdou rýchlosťou až 186 km/h. 35-ročný muž však o kontrolu nestál a rozhodol sa českým policajtom uniknúť.

13.08.2022 16:00
debata (13)
VIDEO: Pozrite si, ako unikal motocyklista rýchlosťou až 230 km/h. V tom sa rozhodol odbočiť, čo však nezvládol a havaroval.
Video

Policajti v Juhomoravskom kraji na diaľnici zastavili motorkára, ktorý išiel rýchlosťou až 186 km/h. naviedli ho na odpočívadlo, kde ho plánovali skontrolovať. Ten sa však už na odpočívadle na poslednú chvíľu rozhodol utiecť.

Pri prenasledovaní išiel rýchlosťou vyše 230 km/h, no policajtov sa zbaviť nedokázal. A tak sa rozhodol v tejto rýchlosti brzdiť a zísť z diaľnice. Manéver však nezvládol, možno i preto, že nevlastní vodičské oprávnenie. Policajti mu okamžite poskytli prvú pomoc, no ukázalo sa, že kotrmelce motocyklistovi nespôsobili vážnejšie zranenie. Po ošetrení bol na vlastnú žiadosť prepustený z nemocnice.

V správnom konaní bude mať čo vysvetľovať: Prekročenie rýchlosti, riadenie bez vodičského oprávnenia, prechádzanie cez plnú čiaru, nerešpektovanie pokynu k zastaveniu, jazda na stroji bez platbnej TK, chýbajúca poistka na motocykli, spôsobenie dopravnej nehody a chybne umiestnené dopravné registračné značky.

13 debata chyba
Viac na túto tému: #motorka #nehoda #naháňačka #motocykel #kontrola áut #jazda bez vodičského oprávnenia
Články podľa značiek