Video: Krádeži chcel zabraniť skokom na kapotu

Staršiemu mužovi počas opravy defektu odcudzil páchateľ tašku. Majitel si toho všimol a začal za ním utekať. Skokom na kapotu auta sa snažil dostať svoju tašku späť. Takto sa viezol niekoľko stoviek metrov . Polícia po zlodejoch pátra.

29.08.2022 17:00
debata (2)
VIDEO: Pozrite si, krádež a následnu kaskadérsku jazdu okradnutého muža na kapote auta zlodejov
Video

Poškodený 71-ročný muž dostal na ceste domov defekt a pri jeho oprave zatiaľ neznámy muž odcudzil tašku z predného sedadla jeho vozidla.Majiteľ tašky si to všimol a začal zlodeja prenasledovať. Ten nastúpil do pripraveného auta s komplicom. Starší muž v snahe zabrániť odjazdu skočil odvážne na kapotu bieleho vozidla, kde sedel muž s jeho taškou. Ani toto šoféra neodradilo a starčeka vozil na kapote niekoľko metrov až spadol pred okoloidúce vozidlo. To našťastie dokázalo včas zabrzdiť.

Páchatelia ušli a nechali zraneného muža na mieste incidentu. Ten bol so zraneniami prevezený do nemocnice. Polícia pátra po dvoch mužoch z bielej Toyoty Avensis (tak píše polícia, je to Corolla- upozornili čitatelia) s poznávacou značkou KA 5467 BE. V Prahe sa pohybovali minimálne dva dni pred krádežou a staršieho muža si vytypovali už na trhu, kde predával. Po krádeži pravdepodobne cudzinci opustili mesto Praha. Páchateľom hrozí až desať rokov väzenia a to za ťažké ublíženie na zdraví a krádež.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #krádež #útek #auto #kapota
Články podľa značiek